the grind bastard .

2008-01-31
nu ska ni alla få höra. döva öron och stumma band. Robert. hur kan världen vara så vänlig och hur kan jag ha sådan förbannad tur? Dina ögon verkligen glittrar och ibland sluter jag mina ögon i smyg bara för att inte tappa fattningen utav det permanenta lyckorus du ger mig. När du håller min hand eller drar mig intill dig blir jag alltid varm om kinderna men det är bara ibland som det syns. och att sova med dig är något jag gör helst varje natt. glöm inte att du är min himmel och jord och paradis och semlebulle och baby, du är min baby.

min stora enda kärlek och fy fan vad du är bra.
jag älskar dig.
image178
du får inte tröttna på mig, har jag sagt till dig.

malplacerad tills vidare

2008-01-29

vi säger hold! sålänge

2008-01-28

(Afraid so afraid
To lose you
If someone looks at you
Turn into donkey
Pretend you are lame

For the plans they made I will hide you
Will protect you
Won't let anyone
Take you away)

du hade så rosiga kinder, Hanna med Kå

2008-01-26
förlåt att jag säger det men du var gul från början. en stor gul rund lyckoprick. mitt bland molnen.
du var gul från början. varm och nära och magisk.
du var gul från början. som en guppande liten eka på väg mot cuba eller som ett silverskepp i sävelången.
alltid ordinär och alltid vid min sida. du hade alla mina svar och jag hade alla dina. dina leenden tog aldrig slut och tårar kom ibland för att skölja ner dina hemligheter. jag skulle aldrig sluta ta emot dina ord, aldrig sluta vara din fetaost i eten. jag kommer ihåg när du kom till mig den gången till mitt orangea rum och berättade att du var rädd för älgar. sedan dess var jag fast och har alltid varit.
men inte längre. du tog oss ifrån världen och ditt gula ingefärshår blev grått och höstögonen blev till vinter. jag halkade på is hela vägen hem, för du gick inte längre framför mig o visade vägen. det regnade sot från himlen på dina kinder och jag känner inte igen din röst mera.
det var som att paradiset hällde för mycket vatten på din hud så att du blev genmskinlig eller som att när jag skulle måla dig på papper så blev du bara grå.
men du var gul från början.

var inte ledsen, jag vet att din tid kommer. jag tror den redan har kommit. ta vara på dig därborta och tänk på mig åtminstonde ibland.
image169
Jag föll men inte fångade du mig
Du vände och gick hemåt till dig
Då jag krossades brutalt, vände du dig inte om
Fast du hade bett mig hoppa, fast du hade viskat - kom
Då jag fallit tror jag inte du såg
Hur förkrossad jag var där jag låg
Kanske har jag fel, men jag tyckte att du log
Och jag tänkte, om jag dör blir det för detta leende jag dog
Och jag minns hur jag så ner från en svindlande höjd
Där såg jag dig - leende och nöjd
Jag trodde du kommit hit för att möta mig
Men halvvägs i luften såg jag - att jag misstagit mig
Du var inte där för mig

Du sålde mitt hjärta, och allt som var vårt
Jag undrar än hur du kunde, du sa det var inte svårt
Nej, inget smärtar en hjärtlös man, säg vad en man utan hjärta inte kan
Av allt det jag gav har du ingenting kvar
Jag ger vad jag har
Men du ger ingenting tillbaks
Så jag lämnar dig här
Jag måste gå nu
Ja, jag lämnar dig här
För jag vill aldrig, aldrig, aldrig bli som du

du är min för alltid nu

2008-01-26
det var precis i tidens begynnelse. det var just idag som svalorna sjöng för vilt för att vara på riktigt, men det var på riktigt. deli deli, på femveckorsdagen och lyckan med dig är total som inget annat. du älskar mig, jag älskar dig. sommaren är våran hösten är våran och våren och vintern är för alltid våran. jag kunde såklart som vanligt inte låta bli att bli helt svettig om händerna och varm om kinderna och gömde mig runt din hals där jag passar som allra bäst. "för du vet väl att jag älskar dig?". där och då, nu och sen.
image168
det behövs ingen mer tid för mig att kunna säga att du är en saga för god för att vara sann och du är sann och du är min och livet är vårt och astrids riddare i svängen vad jag är din.
snart reser vi iväg och flyttar ihop och lagar god mat varje dag till nile och coco rosie. vi ska måla konstverk på väggarna tillsammans och bjuda flytthjälpen på öl med chokladsmak för att kunna berätta historien bakom ett så dumt påhitt som det. säga godmorgon min tuss vill du ha kaffe eller puss till frukost? umgås med fina själar och umgås med bara varandra. tänka tillbaks på stadsvandringar i minusregn och bildejter i storm och krypa ner i soffan och bara ögna varandra uppifrån och ner tills vi känner till vartenda födelsemärke och litet ärr på varandras kroppar och inuti och efter det ännu mer.
image167
jag älskar dig och det största jag kan ge dig är min framtid och jag ger dig den varje dag.ta två betala för tre

2008-01-25

åtta budord

2008-01-25
var aldrig glad över berg som du bestigit, det kommer nya, var så säker. bädda aldrig sängen på morgonen, om du inte vill förlora tid på att bädda upp, samma kväll igen. säg aldrig hej, för tiden går och slutar alltid med hejdå. ge absolut inte dig själv en kram och klapp på kinden, dem är dina fiender och kommer tillbaks som boomeranger med tvångströjor och gevär. försök aldrig bli bättre, det du har gjort skrivs i tiden som förstås är omöjlig spränga bort i intet. men hopp finns ännu; be till gud kan du göra, låtsas att han finns och låtsas att han förlåter dina synder. förslagsvis kan du skrika högt på gator och torg och berätta för alla vilken idiot du är och att du inte förtjänar mer än skit, vilket du i och för sig alltid talat om genom att bara existerat. tro aldrig att din tid kommer, för den har redan varit.
image165
det gör ingenting om du springer ibland istället för att gå. men många små ord säger oftast mindre än stora få.

i will kill you

2008-01-23
akta så du inte snubblar och trillar nerför horisonten. du, flickan med ingefärshår. jag vill aldrig vara bitter bara arg över att jag känner hat ibland. det bränner innanför revbenen och hade jag kunnat slå igenom väggar hade jag gjort det för att slippa mörka ringar under ögonen på söndagar. när nöden inte var kompis med näppe och när hångla försvann ur ordens facit.

usch dagar som går en på nerverna mer än tiden kan slängas i bingen eller göras något åt. inga funderingar krävs för att komma fram till att det sistnämnda vore mest attraktivt men somnar man in till ett klickande element och dricker tyskt järntillskott som lika gärna skulle kunna vara något från arnold schwarzeneggers tarm, är allt redan förlorat.

tur då att jag får ett nytt försök, iallafall denna gången, att ställa klockan på normal tid och kanske koka ägg till frukost nästa dag och dra bort gardinerna från skuggan i tid. kanske gå ut barbent till brevlådan för att känna lite vinter och komma på att nu ska jag jobba mig och min prins bort ifrån den här förargeliga hålan för gott.


kanske skulle jag ta och byta namn till Valerie.

tjugoförsta lite i efterskott

2008-01-22
grattis hurra hurra för oss två för mig och för dig för trettiotvå dagar av fnuss och krulliga tår, för lugna hjärtan två, för din vackra skäggväxt och för mina halvgula sovvirvlar, för drömmar av två och för en evighetssaga för två, för min musli och din mat , för pantera rosa och för roadtrips. en början som luktar guld och ett slut som inte finns. jag skulle kunna skriva det här och nu men tänkte att du skulle få höra det från mina stämband. det finns så mycket i mina celler som är gjort för dig, det finns så mycket rus i mina vener som är sparat åt dig.
du är prinsen och för en gångs skull känner jag min faktiskt som prinsessan.

image163

stay by me diana

2008-01-22
när det bombas i stan och på min storasyster och när träden niger ner till markhöjd drar jag upp mina gråa tights så att smalbenen får lite luft och samlar skrynklorna i knävecken sålänge. ett glas mjölk kanske skulle hjälpa eller kanske en spark i skrevet. bara vi åker härifrån snart någon gång så jag kan slappna av mellan skuldrorna. det är där oron sitter nuförtiden. man måste vara lite under cover sa Paul Anka till mig när han trodde att han sov.

ett för två

2008-01-20
vänner och fiender.
håll tummarna.

du har lite skrot under naglarna min vän

2008-01-19
och medans jag väntar in timmarna till edith piaf och medans fotografierna gulnar och medan jag innerligt undrar vad förr i tiden kommer skapa sig för minnen och tänker att dem är säkert rädda för upprepning så ska jag riva mig på ryggen med galgen som jag trampade sönder på golvet igår eller idag.

älskade malin malin malin. fasiken vad du fattas. antingen kommer du eller så kommer jag. mitt lilla hallonkonstverk med solskimmer på.

jag ställer också klockan på elva

2008-01-19
tack mitt hjärteälsk för en kall regnig och helt fantastiskt fin kväll och natt.. jag vill bara stanna i din famn och vara där och ligga där och sova där. aldrig säga hejdå utan bara vi ses sedan på sin höjd. jag tycker om dig så mycket att det värker i kroppen av lyckokramp när jag tänker på dig och på oss.
allt vi ska göra och allt vi vill. allt vi är och allt vi kommer bli.

älskar .

fem timmar kväll .

2008-01-18
och om det inte vore för att det var en helt vanlig dag idag och om inte det vore för alla inkassobrev utan om det vore för bröllopsinviter och hotellsviter.


serenade

2008-01-17
det var en gång.. LALALALAAAALAAAAA . och tills vidare alla.. YEAH .

I watch you spin from afar
I drink you in and breath you out
Two ships passing in the night
Two lips pressing ground the tides
I believe the world it spins for you
image152

tänk om jag sa att jag piiiiiip dig och tänk om det vore för att det är så och tänk att himlen är lila ibland.

Hey Mrs .

2008-01-15
du förtjänar mer mer mer kredit för den fina du är och för allt det fina du bringar. jag ska försöka jämna ut ojämnheterna så att du känner skillnaden. promise.
(tack du för idag för igår och för alla dagar innan dess och för alla dagar som komma skall.)


och apropå resan jag o kokos gjorde över skiftet i spanien och marocko så vet ni ju inte så mycket så ni kan skryta om det. men jag besitter lite hemlig information om en annan blogg där det står en hel del nyttig information till dem som vill och är nyfikna. egentligen är det inte ett dugg hemligt men vi kan låtsas lite för skojarnas skull. bloggen tillhör min resekompanjon och älskade judasbaby. såklart. jag utnyttjar hans kreativitet och skyller på min lathet.
http://tyborn.blogg.se/#

image148
jag längtar efter att bli kallad japansk wannabeturist igen. det är så förbannat härligt.

robert .

2008-01-15
jag är så förjävla kär och galen i dig och vet om det då. å så.

image124
vi köpte fem styckna chaiglas i marocko av en sabeltandad matthandlare i brun skrud, och dom fem glasen hörrni, dom ska vi ha någonstans innanför vår fina ytterdörr sedan om inte allt för lång tid. så det så.

hjortron vet jag inte hur dem smakar, förutom i fjällfil

2008-01-15
(men jag skulle vilja testa någon gång eller ett par)kallt kallt kaltt kalltk laklltk kallt kalltk kalltk kalltk kaltkk kallt kallrk kalrkk

love on you .image123

ted och kim

2008-01-13
When you try your best but you don't succeed
When you get what you want but not what you need
When you feel so tired but you can't sleep
Stuck in reverse.

When the tears come streaming down your face
When you lose something you can't replace
When you love someone but it goes to waste
Could it be worse?

Lights will guide you home
And ignite your bones
And I will try to fix you

image122

jag kan bara inte låta bli

2008-01-11
att bli jävligt avundsjuk på mig själv. pantera rosa
image121

kärlek som våran trodde jag inte fanns

2008-01-10
image120

grattis hjärtat på våran treveckorsdag som ett lyckligt kärt par from now and on and on and forever on  . . . ♥♥♥

BKODM

2008-01-10
big kiss on de maof

anna anna rara anna
inget snuff får du som du förtjänar
och alltid blir det hejdå innan du hunnit säga hej tillbaks
flygbiljetter till oslo och SSSI (soppos som smakar illa)
vi borde göra morotssoppa någon dag.
och bada fötterna så att dom blir redo för trapetshopp i skyarna.
image119
love on you *

(din tand tittar så sött ut när du fnissar som bara du gör)FUCKERS FUCKERS FUCKERS !!!

east wingside rabbit och kennet i taket

2008-01-10
ja-a. vad säger man från ett tomt rum utan en älskling abbonerad från paradiset från och med nu och sedan för alltid. det är kallt här. och jag hade mycket hellre åkt hem till en lägenhet som var vår och packat upp tillsammans. jag hade redan glömt hur det var på klippgårdsvägen nummer sex, redan glömt hur sverige luktade. men nu räcker det. fast så är det egentligen inte, jag ser fram emot allt. jag är bara trött efter tio icke punkterade dagar. en fråga som cirkulerat i mitt huvud hela resan och som gör det hela tiden är att 'hur fann jag dig?' hur kunde jag ha en sådan jävla helvetes tur att du ville vila dig i just mina armar? och inte bara vila utan vara. så oändligt jävla tacksam över varje sekund jag har med dig för du är ta mej fan helt total och när du ler rusar mitt blod slalom och du gör mig så innerligt lycklig.
image117
(du är den vackraste som någonsin rört vid min näthinna)


nu börjar jag grina.