skogspromenader är bättre än socker

2011-05-31

Ja, å så bra de är. Igår tog vi en snabbis på kvällen, den lilla rundan. Det har blivit så mycket utav allt annat än träning och utomhus den senaste tiden tack vare massa sjukligheter, plugg och annat. Så efter en promenad, om än en liten, känns allt mycket bättre. Å så. Rob gick runt o spelade in massa ljud som den ljudnörd han är och jag vevade hålla-bort-myggen-armen när jag skulle stå stilla bredvid. Fint var det iallafall med rosa himmel o allt.


står utanför och tittar in

2011-05-30


som ur en chokladask

2011-05-30
En välförtjänt (dock otillräcklig) paus från allt evigt tentaläsande gav vi oss själva idag när vi åkte till Alingsås för att hälsa på Robs syster Ramona som fick sin bebbe för tre veckor sedan. Sicken ljuvlig liten korv! Det var underbart att träffa både henne o bebben, vovvarna och robs mor. Även den dyra lunchen med fina Johannes som var glad och nyförälskad var underbar. Jag läntar tillbaks till Alingsås med omnejd! Jag vill ha de kära nära. Hur kul är det att vara ensam i Skövde liksom ? 

Nåväl, här kommer lite godbitar från idag, plockade som ur en chokladask.

 

 

Nu ska jag återgå så sakterligen till läsandet... har bara några kapitel kvar i sista boken. Sen en "liten" rapport i en avhandling av kanske världshistoriens mest överflödiga och ointressanta föreläsare. KUL!


Tur att jag är hemma och kan känna mig som den mögliga svamp som jag faktiskt tror att jag håller på att bli!!

 


The Fame

2011-05-29

Satt igår och pillade ihop ett CD-cover till Roberts skiva som han lagt ut för distribution på gogoyoko. För övrigt är jag den vackra sångfågeln på The Fame. (tacka fan för vocoder hehe!)


JUNE's abstracts

2011-05-29

Måste bara gnägga lite om denna mysiga blogg jag hittade idag!

En helmysig, otroligt vacker bmb (brudmedblogg) a la natural! I like! Inte massa varuhusskit, märkesnoja, dyrast-är-bäst utan här är det riktiga grejer, och riktiga grejer verkar bäst. Jag blev så otroligt inspirerad, kolla in och bli det ni också! http://junesabstracts.blogg.se/index.html

 


I <3 MAMMA

2011-05-29

Här kommer en hyllning till min och alla andra underbara mammor! Fast den här är främst till min.

Min mamma, jag vet inte vart jag skall börja. Hon är den bästa jag vet. Det finns ingen som jag kan vända mig till så som jag kan till henne. Hon är mitt paraply när det regnar, hon är den bästa kramen när jag fryser. Jag vet inte vad jag skulle ta mig till utan henne, jag skulle förmodligen inte orka finnas till. Hon älskar mig trots alla fel, hon peppar och kommer med visdomsord utan att döma. Hon hjälper mig hela tiden fast hon inte vet om det. Min mamma är världens bästa mamma. Och om jag blir en mamma någon gång, vill jag vara lika bra som hon är.

Lyckost mig som fick just min mami som mami!!

 


THE VICE GUIDE to Liberia

2011-05-29

Här kommer den senaste dokumentären jag sett, och som jag (gärna) tipsar om. Helt sjukt vidrig. Förmodligen bland det värsta jag sett. INGET för känsliga tittare.

Fler dokumentärer från The Vice Guide to travel hittar ni här
inredningsboost

2011-05-28

Har fått lite prylnoja. Så ovanligt, eller? Näe. Men åh, ibland vill jag bara tjäna massa pengar så att jag kan köpa saker. Det finns så mycket fint!! Men ögongodissvulla får man alltid göra. Om inte annat får man massa inspiration och det rycker i pysseltarmen!!


är jag jag ?

2011-05-26
Senaste dagarna har varit uppochner av allt möjligt. massa jobb och för lite sömn med det, för lite pluggande fram tills igår, sjukdomar, noll träning, massa bläää och massa uäää.
Jag har inte haft tid, lust eller ork till något. Har inte skrivit ett ord här, och inte någon annan stans heller. Längtar efter en rejäl refill och undrar verkligen när den kommer.

Jag tänkte dela med mig av lite fin inspiration, vem vet, det kanske inte bara är jag som är på fel sida allt.Jävla tradera-brud

2011-05-22
Fast, jag blir så irriterad! Har köpt en kameraväska utav en tjej från Skövde via Tradera.se. Och istället för att jag skulle betala frakt så mötte jag henne och hämtade väskan vid Ica. Skit samma, helt ovesäntligt men iallafall. När jag traskade hemåt så såg jag att väskan hade en kladdig fläck (jag vet, bläää!) på axelremmen och att den var alldeles sliten på framsidan där det sitter ett slags "nät". Poängen är iallafall att på annonsen stod det att den var "knappt använd" och i "jättefint skick". MY ASS! Jag blir så jävla förbannad på sånthär! Dumma människor som slösar MIN tid och MINA pengar för att dom inte kan med och skriva uppriktiga objektbeskrivningar. Sen har hon mage att tycka att JAG är småsint för att jag gnäggar om en synnerligen liten summa pengar. För det första så har hon ingen aning om hur min ekonomi ser ut (det är inte ens vesäntligt), och för det andra så spelar summan ingen roll då hon inte hade fått ETT ÖRE utav mina pengar om jag vissta hur väskan sett ut på riktigt, det handlar om en principsak här! Jag har ju för fan betalt för det hon har beskrivit men förmodligen var hon blind, och också en dum idiot visade det sig. Tur att jag kan ge henne kasst betyg som payback. heheh!
Så, nu har jag fått ur mig det också.

Idag är jag frisk igen. Har med andra ord varit sjuk igen, hela dagen igår låg vi båda i soffan och knödde med varandra typ och som om vartannat. Robi är fortfarande krasslig men eftersom jag har ett kick-ass immunförsvar så är jag kry igen! Tur, med tanke på att jag ska jobba två sista dagarna imån och på tisdag. Blir lite gött med pengar till mig, i love it!


sjuk tuss tittar på fighting

Var o handlade en svängilur, käk ska man ha!

sjuk igen och denna gången är jag inte ens glad

2011-05-21

Helgen hade jag hoppats på att få spendera i kreativitetens, pluggandets och mysighetens tecken men det blev bara en sjuk pannkaka av alltihopa. Halsont och feber, igen! Vad är nu detta? Tur så känns det just nu lite bättre iallafall och imorgon får jag säkert massa energi utav emma på skypen.

 


BTW: om ni, som jag, funderade på att se Water For Elephants så tycker jag att ni skall låta bli. Anledningen är hur de behandlar elefanterna i filmen mellan scenerna, se här. OBS! Varning för känsliga tittare!

Hur som helst så bojkottar jag iallafall denna film rakt av nu tack vare denna vidriga upptäckt. Jag blir så sjukt ledsen och besviken på människor, allt för jävla ofta.


ska vi lägga oss i sängen och kramas?

2011-05-20


Bra saker med idag

2011-05-20
  1. sol.
  2. sluta tidigt från jobbet.
  3. jordgubbstårtan på jobbet, inte för att den var jättegod men för att det bjöds på jordgubbstårta.
  4. idag är en fredag.
  5. fick vganimationen jag gjorde. high score!
  6. har bestämt skype-dejt med emma.
  7. Watch the world go by.
  8. Mad men som komma skall.
ja. det var väl det. vilka är dina bra saker?weheartit


HÄR KOMMER NÅGRA LOVORD SÅ LYSSNA NU NOGA: omjagfårihopmångatimmarjobbisommarsåbokarjagtidförtatuering. så! nu är det fanimej dags.
hejdå, nu går jag till fabriken.

2011-05-20
Känner mig som om jag levde på den gamla tiden. Åka till fabriken 6 på morgonen för att stämpla in och stå vid bandet hela dagen med undantag för några utstämplade raster. Sen åka hem vid fyra och knappt hinna äta innan man somnar. Det är goa tider!

Solen skiner, mamma mia va härligt!

Mer hinner jag inte skriva! Plikten kallar!


Idag skulle jag helst vilja ligga i den här ställningen och typ titta på mad men. Ja-a det skulle jag.

green is the new mean

2011-05-19

.

2011-05-18

en himla teaser

2011-05-18
http://www.youtube.com/watch?v=TRveAaVatbI

Idag längtar jag efter sommarens oskyldighet

2011-05-18
Sommaren är som en ständig påminnare om att man lever. Den får en att länta efter att leva. Göra det man väntar på resten utav året. Får oss att tycka vintern var mödan värd. Som en evighetstur på ett flygplan till ett land tiotusen svullna fötter bort, tiotusen oändliga barnaskrik, gubbhostningar och snarkningar bort, tiotusen små prassliga påsar med salt och peppar och bestick och servetter bort, tiorusen söta flygvärdinnor bort. Sommaren kommer och lovar oss att all blir bra igen, och vi tror på det lika blindt på det varje gång. Solen är som en magisk källa av pånyttfödelse, den känns som all världens energi, som ett stort piller vi tar för att få en andra chans. Och vi tar den. Den andra chansen, allt känns plötsligt så bra.
Jag gör samma som alltid. Hoppas på världens bästa sen. Och nu. Utan att tänka för mycket på att allt ligger i mina egna händer.

Dagens absoluta låt.


lite rädd och väldigt trött

2011-05-18
Ja. Nu var det dags för första arbetsdagen. Jag sjukt rädd. För att känna den dära obehagliga känslan som man kan få på ställen man inte trivs. Så att man aldrig mera vill tillbaks. Men det ger sig. Solen skiner i allafall idag, det är en bra början.

Längtar efter resa plus massa kryddig kärlek. Det skulle behövts en rejäl dos just nu. en res-kärleks-dos.

<3

jag är ingen dålig människa

2011-05-17
Jag är bara jävligt dålig på att vara bra ibland. Jag saknar någonting, det är som att det är något som fattas. JAg vet ibland inte vart jag skall ta vägen utan sitter och grämer mig, allt blir stort ochjag exploderar. Jag är så himla trött på mig själv. Önskar allt för ofta att jag kunde hoppa ur min kropp och bara bli någon annan som inte blir så upprörd och ledsen ofta. Det är som om något tar över mig. JAg känner mig kass och jobbig, ivägen. Tänker allt för ofta på det som är dåligt istället för det som är bra. Iallafall när det gäller allt här hemma.
Jag borde vara någon som folk vill ringa, som folk vill umgås med, men det är jag inte.
Men alla är väl i en ständigt lärande process, eller? Alla gör väl fel? Det känns som om mina är så jävla många bara. Eller har jag gått och blivit bitter? Jag vet vad jag saknar: mina vänner. Jag vill ha er nära, dela livet med er, utan ett långt ständigt frätande avstånd emellan. Jag hatar det. Känner mig ensam! Det är varken kul eller lätt att hitta nya människor som man trivs med utan att känna sig tvungen till att vara intressant eller rolig, som jag kan med er.
Äsch, jag sitter inte och tycker synd om mig själv, jag tycker bara lite illa om mig själv.

Är sjukt nyfiken på att göra något annat efter sommaren också. Jag vet, det är dumt, men jag vill känna mig levande! KAnske är att resa inte svaret men jag har tänkt mig att eventuellt åka till vår lägenhet i Thailand, träna och kanske plugga på distans. Vara för mig själv lite, aktivt menar jag, inte passivt för mig själv som jag är nu.

Hur som helst, puss på er.


Deborah Absolute Hi-tech Mascara #2

2011-05-15
RECENSION.
Jepps. Nu har jag gett den chans att förbrylla och omvända mig men icke. Som jag skrev i mitt första inlägg så tynger mascara ner fransarna efter att jag böjt dem, trots att jag bara applicerat ett lager.
Koncistensen i sig gillar jag väldigt mycket, det är lätt att arbeta med och klumpar inte över huvud taget. Men om jag ska ha böjda fransar, vilket bara är en smaksak, så funkar inte denna mascara alls tycker jag trots att många gett den komplimanger för att fungera just för det. För mig tycks bara vattenfasta mascaror fungera för det syftet.
Jag tycker heller inte alls om borsten, den är jätteklumpig att måla med, och jag lär mig inte behärska den alls.
Det enda positiva jag kan komma på med denna mascara är att den är rätt billig och att den torkar fort, samt inte smular och lägger sig under ögonen trots att den inte är vattenfast!
Givetvis är det, som jag sa, också positivt att den inte klumpar. Men jag känner inte direkt att jag får fylligare fransar av den, men möjligen blir dem lite längre men inget jag hurrar över. Jag är egentligen inte så mycket för att få lösögonfranslånga fransar, jag vill hellre ha en fyllighet som ger ögat ett fint inramat uttryck.

Jag köpte min mascara på Shopping4net och jag måste säga att jag aldrig fått en vara så snabbt. Jag beställde på eftermiddagen ena dagen och morgonen därpå damp den ner från brevinkastet! Så topp-poäng på den!

Slutsats: Detta är en mascara jag inte hurrar för. Det är inte den sämsta jag testat, verkligen inte, men den överstiger inga förväntningar och passar sig inte mer än en ganska trist vardagsmascara för mig och mina tråkiga fransar.

Betyg: SSSSS

Skulle jag rekommendera den till andra? Njaeee. Jag vet att den fått så överväldigande bra kritik många gånger och jag har alltid haft svårt att hitta en macara som passar mina flaka babyfransar och håller dem böjda. Så både ja och nej. Det beror helt på vad man är ute efter. Men om du, som jag, är ute efter en mascara som håller dina böjda fransar böjda, samtidigt som du önskar lite fyllighet så är den nog inte för dig. Och inte för mig!

Här är före- och efterbilder!

Party-lördag!

2011-05-14
eller inte! nåja, inte för mig iallafall. Magen har varit heeeeeeelt fucked idag och istället sitter jag och missbrukar blåbärssoppa och lyssnar på regnet som smattrar. Det är rätt mysigt ändå. Men jag skulle gjort så mycket annat idag. Motivationen som man inte hade innan är inte ens inom synhåll när man inte är riktigt frisk. Typiskt!
Det får vara allt för idag. Btw så väntar nog #2 av mascararecensionen a la Deborah imån.

Ja-a, såhär har jag mått idag! såattsäga:sjuk men gla

2011-05-14
ja, så är det. Inte konstigt natten var öm, nu jag alldeles varm fast kall och har konstiga muskelkramper i kroppen till och från, till och med i magen. Men min fina goda man är ute och handlar lite gott som man behöver när man ligger i soffan mest hela tiden. Lite blåbärssoppa och glass typ. Å lite till!
Sen ligger jag med gråten i ögonen för jag fick precis ett sms med en film på lille bäbisen. Helt otroligt ljuvlig. Det kan vara det finaste jag har sett!

För övrigt är Mad Men min räddare i nöden även idag.

Mötet med Sarah resulterade iallafall i lite bra idéer, det var bra. Men som sagt blev jag sjuk någonstans mitt i allt och här ligger jag nu!

godmorgon

2011-05-13
Inatt har mått som jag förtjänat, haft div. godismagkramper till o från! Härligt! Så kan det gå när man är åpen. Men nu på morgonen sov jag som en gudinna, och snoozade till mig 1 ½ timme, älskar att kunna snooza ordentligt.
Strax ska jag gå till stan för att träffa Sarah, för ett litet projektmöte egentligen. Som tur är skiner solen så att vi kan sitta i solen på någon smaskig uteservering.

Ikväll och i helgen blir det läsa läsa läsa, massa läsa för kursen går snabbt, och den underbara salstentan väntar.. mmm...


Tänkte dela med mig utav min absoluta favoritbild EVER. Detta är min sambo som mycket liten i en onepiece hållandes i sin cirkusfaders hand. Så underbar bild! Mitt nästa projekt blir att framkalla denna i stort format och rama in. Den tåls att ses!!!

Mad men

2011-05-12
Herrejisses. Idag blev verkligen en riktig slappardag med godsaker och Mad Men. Det har öst regn och vi skulle ut o sprungit men istället har vi suttit nedhasade i soffan. Så kan det gå! Men nu känner jag mig som en flodhäst i trikåer. Och ändå sitter jag och glåmar efter nya sommarkläder på nätet. Typiskt mig.

Uh, tisdag nästa vecka gör jag min första dag på det nya jobbet. Spännande!!
Hoppas dock på en underbart härlig helg innan.

<3


BLÄÄÄ

2011-05-12
Ja, fan. Är så sjukt lättirriterad just nu så det är inte klokt. Vad fan är mitt problem? Allt som sägs är emot mig, iallafall i mitt cphuvud idag. ja ni hör ju själva, nästan så jag ska skratta lite åt det hela!! HAHA!
BLÄÄ!

Känner för att åka och köpa fyra Tupla king size och bara gosa ner mig och titta på film. Jag kanske faktiskt ska göra det? Tåls att tänka på.

AAAAAAARGHHH!!!

hanito

2011-05-11
se en så söt vän jag har:

ny lugg å allt. så söt så jag smälter lite!
Btw. så har jag bara sötnosar till vänner. Lika vackra utanpå som inuti!

Ni följer väl mig!?

2011-05-11
Förresten. Ni goda glada fina läsare: ni kan "prenumerera" på mig, eller min blogg rättare sagt genom att klicka på den söta lilla eiffeltornet nere till höger. Då blir jag glad och ni kan se vad ni missar om ni inte är inne på ett tag!!! DO IT! pusspuss

Apropå Eiffeltornet så hade Paris inte suttit fel nu. Tänk...<3


Deborah Absolute Hi-tech

2011-05-11
Idag klickade jag hem denna goding på tal om vardagslyx. Den har fått så fina recensioner så jag kunde inte låta bli. Tur att den var billig trots att jag beställde från ett ställe som inte var billigast (så går det när man är för impulsiv). HÄR hittar ni den billigast med frakt! Recension kommer! Om jag har tur kommer den på lådan imörrn! Längtar lite, brudigt värre!!

 

 


en helt ledig, solig jävliga dag

2011-05-11
Sova gott. Vakna gött. Promenera i en solig skog och klappa en padda på vägen. Frulle på solfylld balle. Kaffe och päron till frulle-efterrätt. Efterrätt ska man ha. Vardagslyx är den riktiga lyxen om ni inte visste det.
Det var en gång en man som sa att han alltid druckit sodavatten (bubbelvatten/hoppedricka) till maten i alla år. Varför? Jo, för det gjorde hela måltiden lite festligare. Det var hans vardaslyx och jag förstår vad han menar. Nu har inte jag dille på hoppedrickat för jag gillar vanligt kranvatten bättre men ni fattar. Jag fattar. Man ska väl leva antar jag, nu liksom. Inte spara godispåsens alla favoriter till sist. Då är man kanske redan mätt på de andra som inte var lika goda. Så gjorde alltid jag när jag var liten. Sparade allt det godaste till sist. Men då orkade jag inte äta upp dom. Fast jag gjorde det ändå, men då smakade dom inte lika gott som dom hade gjort om jag ätit dom först. Jag gillar små lyxiga stunder. Fika. Frukt. Kaffe. Snooza. En fin trosa bara för att. Lite smink bara för att. Det är det som räknas. För mig iallafall.

Nåväl. Till något helt annat. Idag är en helt ledig solig jävla dag. så gött!! Jag funderar på att göra en taklampa mellan skolläsandet. Ni förstår:

Man tar en badboll i den kommande lampans önskade storlek.
Sen tar man tapetklister och en massa virkade dukar från nån sjysst loppis.
Sen doppar man dukarna i tapetklistret och lägger dem runtom badbollen med undantaget för ett litet hål där lampan skall sitta.
Torka.
Förstör bollen och ta ut den försiktigt genom hålet du lämnade kvar.

Och vips!! En fin taklampa!


Bilden är lånad härifrån.

en liten tuss

2011-05-10
Det är så overkligt. Idag fick finaste Ramona bäbis och satan i gatan va lyckligt det känns. Jag vet inte, det känns givetvis roligt och kul när andra får bäbis men när det hände så nära blev jag som en molntuss av gladhet! Så himla fint är det. Och Ramona är så himla fin. Längtar som fasen efter att få träffa lille tussen, å mona såklart.
Livet är så bra ibland. Mitt ibland det gråa tvivlet kan saker hända och vägar vända. I löve it.

Grattis finaste du, jag längtar efter er! <3

let me take you out

2011-05-10
Dagens fantastiska låt.Den får mig på humör för skogen, för tripper på långa landsbygdsvägar, för en flytgur, för att vara ensam, för att vara.

sötsug å smala sussie

2011-05-10
Ja, sötsug är väl mitt andra namn antar jag. Sandra sötsuget hårfärgen helena larsson. En ganska fair beskrivning. Är nu mitt uppe i en liten dröm om glassar med mycket chokladigt och hasselnötigt i (typ magnum ghana -så sjukt god!), Tupla som finns att köpa asbilligt på rusta och som för den lilla pengen smakar lite som himlen (för en stor peng också) plus att den påminner mig om Emma som alltid köpte dom på finlandsbåten. Åh, om jag ändå kunde äta vad jag ville. Fast det gör jag ju nästan hih!


Nu blir det smala sussie i soffan med öppen balkongdörr som soundtrack. Jag är lycklig och i sol-koma.


jag är så jävla händig!

2011-05-09
Igår var det jag och Herbert igen, (min borrmaskin) älskade herbert! Vi möttes inne i sovrummet för att göra något nytt. Tänkte testa på nåt som krävde lite precision och tålamod, visade det sig. Det tog sin tid och svetten lackade ett tag där nånstans i mitten av allt, men det var det värt. Fulgarderoben from hell monterade vi ner sen och istället fick vi fina hyllor som skall få agera ny garderob. Mycket bättre, mycket finare, mycket mer bäst helt enkelt. Tack vare mig å Herbert det! <3 maskiner!


innan var det bara en dum vägg med snedtak som..bara var där.

Men så fort jag å Herbert drog igång hände det grejer.. Dörrarna som står lutade mot väggen hörde till våran gamla garderob som bara var förjävla ful å klumpig egentligen. Men tur så har herbert ett syskon vid namn maskinsåg och ute på balkongen förvandlades dessa fula dörrar till fina hyllplan! det gäller att vara kreativ!

nu får ni ingen bild på vår gamla garderob, me lita på mig när jag säger att denna skapelse är så mycket bättre! Den tar mindre plats också, eller snarare så utnyttjar den platsen bättre. Ska bli ett stort fint stycke tyg att dra för framför hyllorna också givetvis, men det tar vi next time! Nu börjar det likna ett ordentligt sovrum och vi slipper ha sängen iknödd i ena hörnet. HElls yeah!

å lite retreat på det!

Håret

2011-05-07
Här kommer nu bilder på håret å färgen som jag nämnde i detta inlägg. Håll till godo!

MOOD nr 106 slingblond x-tra för mörkt hår, SCHWARZKOPF brilliance 813 satin blond. (fler bilder kommer när jag gjort av mig med dessa förpackningar också.. känner jag mig själv rätt så lär det inte dröja..käk å min kära borrmaskin

2011-05-07
Här kommer ett par bilder på hur mitt skrivbord blev. Mycket nöjd! Lite pill å fix kvar, med blomster och å färg så blir det hells yeah.


fönsterparti utan skrivbord.

fönsterplats med skrivbord. Inte världens bästa bild men det är världens bästa skrivbord.
Jag lagade lite mat....nämligen FISH N CHIPS med massa vinäger, ketchup å tabasco. Himla göttigt! och en kall öl till det. jag är duktig!


SLURP!
in the MOOD

2011-05-07
Jepp. Mood. Ringer det en varningsklocka, Emma? Ja, jag vet. Jag skulle inte MOODa mitt hår mera, men igår var jag ensam en stund på kvällen.. och vem är inte min eviga älskare om inte hårfärgen och saxen? Så rått och destruktivt, men ack så underbart! Det blev två förpackningar MOOD 106 slingblondering (den nya för mörkt hår denna gång) och en förpackning Schwarzkopf Brilliance 813. Hör och häpna: trots mitt hårs slitna och porösa tillstånd blev det fantastiskt bra! Igår använde jag mig bara utav en förpackning MOOD och lade i slingor med hätta. De andra två färgerna sparar jag någon vecka eller två. Hela intrycket av håret innan slingningen var dassigt och trist! men nu blev det oerhört mycket mer liv i det och håret blev hlet plötsligt mellanblondt och somrigt! Jag hade bara i färgen i 20 minuter då jag var rädd för mitt hårs skull, och inte någonstans är det gult. Sjukt bra färg detta och jag längtar tills jag blir ensam med min undangömda älskare nästa gång.. mehehe!!

Lägger upp bilder senare, nu ska vi efter en mysig dusch (hoho) åka till CHEAPY (så jävla fyndigt...eeeh) och köpa bordsskiva så jag kan få mitt älskade skrivbord och så att köksbordet kan få bli en matplats istället för mitt skrivbord. så att säga.
Nu så! Här ger jag er lite inspiration för dagen i temat hår, bara för att jag är så glad över mitt hår just idag.

PUSS!!

bilder från weheartit.com


f5

2011-05-07
Jag vet.. helvete vilken beslutsångest man kan ha över en jävla bloggdesign. Men! så är det. Ända sedan jag var liten, (..."ända sedan jag var liten" du förstår det går itte att lära en gammel hund å sitte!) ja, för ända sedan jag var liten så har jag velat fram och tillbaks, bestämt mig, grämt mig och ångrat mig, börjat om, testat nytt, eller bara stått och tittat i godishyllan, ibland HUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUR länge som helst, vi snackar X 20-minutare, för att senare gå hem utan nåt alls. Så knivskarpt skulle valet kännas, annars kunde det vara. Men med bloggen kan jag strunta i att spara på kreativiteten ändå, det är bara att släppa loss. Testa, pröva, känna. Nu är det väldigt vitt, men jag gillar vitt. Det känns öppet och tomt, med mål att fyllas med något färggrannt eller inte. Det känns ledigt och fritt. Det känns bra! Och slippa massa strunt med header ett tag känns också skönt, men som sagt. Imån kanske det är nytt igen. Det får ni stå ut med. Jag lugnar mig väl när jag hittat rätt. Denna gång tog jag faktiskt hjälp utav en mycket trevlig sajt som jag också vill ta tillfället att tipsa om: designbloggar.com. Check it out mates! Himla bra om man vill ha hjälp med en sjysst grund, för att sedan modifiera med sitt eget.Blev ingen träning idag heller. Skippade löpträningen igår men vafan, jag har noll motivation och är bara helt slut när tiden kallas eftermiddag. Det kommer. No preasure.

Imån ska jag förhoppningsvis få tummen ur röva och åka till nån billig byggvaruhandel med fyndigt namn och köpa bordsskiva till det som skall bli mitt egna, alldeles egna skrivbord vid fönsterpartiet i sovrummet. Kommer bli så jävla bäst. Sitta och titta ut över takåsarna när jag pluggar, kunna stänga dörren om mig och vara för mig själv när jag vill. WII!!


<3

2011-05-06


<3


<3


<3


<3

råpärt

2011-05-05
Nu ska jag hämta Rob från tåget direkt från Oslo. Han har varit där på megaintervjun i en speltävling där priset var att åka till Skottland i 10 veckor under sommaren för att utveckla en egen spelidé tillsammans med en professionell programmerare. Så jäva ball! Roberts lag var ett av 8 uttagna i hela norden och bara ett skulle gå vidare från Oslo. Jag var skitigt nervös hela förmiddagen och kände verkligen på mig att det skulle gå bra och bra gick det.. MEN tyvärr kom dom inte vidare till Skottland denna gång, trots att bästa idén tydligen var deras. Nu blir det för dom att söka stipendier och bidrag istället för att slutföra projektet hemma i Svea. SÅ JÄVLA SYND! men jag verkar vara mer ledsen är Robert, han var glad o nöjd, tur det!!

Idag har jag jobbat massor med Daniels musikvideo. Och lagat mat+käkat mat med Dias. plus Kaffe! trevligt!!

Men nu är jag trött.
Och såhär kände jag mig igår:


school

2011-05-05
nu har jag suttit i datorsalen sedan 13. Kom hit förut för att fika en sväng med Dias, och efter det har jag alltså jobbat med musikvideon till Daniel. Vet inte riktigt hur den känns, hade velat ha med människor i den men det ville inte han. Tycker det blir lite tomt utan, men kanske blir den bra ändå. Svartvitt, högkontrast, dystert. Mycket natur och en vit svan är huvudaktörer. Är lite oinspirerad dock. Känns som om jag missar nåt..
Jag har förresten fått jobbet jag gick på intervju för! blir lagerpersonal inför och under sommaren och kommer packa alla de vagnar som finns på de stora charterbolagens flyg med tex-free-produkter som sprit och kosmetika! Känns bra, känns uppfriskande att komma bort från socialförvaltningen och vården. Känns gött att komma till ett ställe med ordentlig jävla lön också. Det är jag värd.

vimmel å dä

2011-05-03
Ja, i söndags var det alltså dags för min lillebrors stora 18-årsfest som hölls på Berg 211 i Gamlestan, Göteborg. Hej va mycket människor som kom tillslut och vilket ös det var! Min bror var sjukt nöjd och här följer lite av mina bilder från vimlandet:
(C) Sandra Larsson.

aussie & svea

2011-05-01
Ja, igår pratade jag äntligen med min finaste Emma igen. Satan va skype är bra ibland, och satan va bra Emma är ibland, fast rättare sagt: typ alltid! ÅÅÅh jag saknar henne så att det svider lite i mig, vill bara ses och ha henne här, då blir allt bra igen. Dricka kaffe och prata-skratta-sönder. Det slår aldrig fel!

Emma: du är mitt flygplan i nöden, mitt plåster till ett skavsår, min vår efter vintern (och min sommar på det), mina rusin i min müsli, och min sax för kluvna toppar!

 Nu ska jag strax dra till tåget, för en färd mot Alingsås till min kära familj. Min lille skitunge till bror har fyllt 18 (Skitunge!) och ska ikväll ha sin sweet 18-fest i Göteborg ikväll, och jag skall med och agera mingelfotograf!

PUSS TUSS!