New Mexico & Johannesburg

2012-01-31
Ja. Min sambo åker om ett halvår till Albuqurque, New Mexico för att göra en termin utlandsstudier. Jag hoppas på en plats i Johannesburg, Sydafrika. Då kommer vi vara många timmar och mil ifrån varandra men jag kan inte låta bli att hoppas. Roberts plats är redan kirrad, så för honom är jag HAPPYHAPPY men hjälp mig hålla tummarna för min skull också. I NEED IT.
Albuqurque och Johannesburg. My God.

studying

2012-01-31
Studying is Student and Dying put toghether.


smygisar!

2012-01-30
Hihi ni vill visst vara anonyma allihop, alla förutom Nina! :)
Men det gör inget, hade bara varit så himla kul att få veta litegranna åtminstone vilka som gömmer sig bakom siffrorna. :) Än är det inte för sent att göra mig glad! heh!
Nåväl, nu till något HELT annat. Är det bara jag som är UTMATTAD? Är det vintermörkret som tar ut sin rätt såhär i slutet på Januari? Jag känner mig som en björn som bara vill gå i ide och sova tills våren står i blom.
Imån ska jag vakna upp men energi nog att skrämma bort hela vinter så att den aldrig igen vågar sig tillbaks!
WRAAAAH!!!!
OCH! Jag måste bara visa er ett så fantastiskt hår. Jag bara älskar det. Om man ändå vågade våga ibland. Men då skulle jag ha som villkor att det alltid va såhär fint!

Vilka är ni?

2012-01-30
Hej mina fina fina läsare! Jag ser att ni ökar och blir givetvis underbart glad för det! Men inte bara det..jag blir nyfiken på er också! Vilka är ni? Hur länge har ni följt mig och har ni någon blogg som jag kan kika in på? Vore kul att få höra några rader om er, kom igen nu, det skulle göra min dag!

Här får ni en underbar låt för er så ni blir glada och goda idag! KRAM!

tekno love.

2012-01-28

you is SMART, you is KIND, you is IMPORTANT.

2012-01-27

En Big iMac o Co. tack..

2012-01-24
Häromdagen blev jag med iMac! Känns så jävla lyxigt å gött, nästan lite oförskämt.. :)
Den är egentligen det dyraste jag köpt, men den var oundviklig i längden med tanke på hur mycket möjligheter jag nu har att göra ännu mer film och projekttrams. Riktigt bra!
Vi håller på att bli en riktig Applefamilj här, men jag gillart.
Idag var jag dessutom uppe med tuppen och simmade 1,5km. Väldigt härligt! Man blir så god och mör i kroppen efteråt. :)
Tänkte komma med ett litet bra budgettips från en student till den som önskar!

BUDGETTIPS!

RAKGEL/RAKCREME - Köp ett billigt balsam!
Det funkar suveränt! Jag har köpt Coops egna Xtra-balsam (Icas eller Willys fungerar givetvis precis lika bra!) som är rätt tjockt i konstistensen och passar därför utmärkt. En stor flaska för under 10kr och den fungerar utmärkt att ha istället för dyrt rakskum när ben/armar/bikinilinje skall ansas!


so long with the lovesong

2012-01-05
Just nu skulle en plats på kyrkogården här intill passa perfekt. En rejäl vila, eller vi kan kalla det död, skulle sitta bra. För vad gör man inte när man inte räcker till och aldrig kommer göra det heller? Hur mycket energi orkar man producera och investera innan man självdör som en liten våt fläck på badrumsgolvet?

En rödvinsfylla senare och jag är helt tom. Jag vet inte ens vad jag känner just nu, är bara ett skal. Längtar efter min mor och vill vara tre år igen i min prinsessklänning och enbart ha huvudet fullt av möjligheter. Men nej, jag ska fylla halvvägs till femtio, vara en vuxen kvinna och ha förväntningar på mig att uppfylla. Jag ska vara medveten, självförverkligande och klok. Helst av allt skulle en flygbiljett till min rekreationens land Thailand var väl välkommet. Inget hade passat bättre just nu är lite sol och värme. Apsnopp.