meet you downstairs

2007-12-31
om fyra timmar har flyget varit luftburet i cirkus tio gånger sextio sekunder och herrejocke i utby vad jag är sömnig.
11.10 landar vi på spansk mark och jag fick ett par termo socks utav mor igår.
sådär, nu får det räcka med förtäringsblaska, särskilt klockan bara-några-minuter-i-fyra-på-morgonen. min mage har inte varit min vän eller någons vän heller för den delen under det sista. och defenitivt inte din babe.

det ligger en korkskruv på bordet under min dator. tv1000 står det på den godingen. den ser väldigt nittiotal ut. vit och grön och den användes sist på julafton för öppning utav två väldigt goda vinflaskor som numera står hand i hand i mitt fönster lite till höger.
nåväl, man kanske inte har något bättre att säga än just take of your clothes and come on in om man nu väljer att vrida den frasen ur stämbanden i sju och en halv jävla minut. då får det väl vara så då.

nu ska jag putsa iordning axlarna så dom håller för en väska en liten stund. det var längesedan nu.

jag är fortfarande nöjd med mitt ullaredssnus. sjutton spänn, håhåjajaa kanske åker vi ut i jupiters universum och snurrar en dag du och jag.

image114

H . låt ingen hålla din hand som inte ser att den är liten och rynkig utan som bara håller och trycker hårt. släpp då. och berätta att jag är jag nu och glaset är halvfullt och jag ser igenom dig.

och judas min fantasi, snart ses vi och jag kärlekar dig.♥

det är visst meningen

2007-12-30
ja, det är bannemej visst meningen, symbiosen mellan dig och mig. vi har bara lite otur ibland. två långa turer till akuten och så det här min älskade. vi sätts bara på prövning, men det är okej, för allt finns kvar sålänge du och jag består. spanien kan vänta om det är så och tillfällen kommer på nytt.

jag har tittat på dig nästan hela natten inatt. när du har vridit dig och sjukyrat i sömnen. när du har dragit på dig täcket för att i sekunden efter slänga av dig det igen. armen över huvudet, huvudet över armen och fan fan fan. trötta ögon och vingliga ben på färd mot ännu mindre kraft och ingen ro. så olämpligt slumpen beter sig tycker jag, men nu är det bara du som ska må bättre. sen tar vi resten efteråt.

image112
älskade solskensjudas. vad vore så grekfester i magen utan dig ?

fjäderleken och 120 centimeter på bredden

2007-12-29
du får mig att skratta så tårna krullar sig.
"vänta, jag tror det ligger en fjäder här"

du är bäst och tillsammans med våra söner toomas lasch och sir thomas med fästmön rossmari blir vi en utomordentligt komplett familj. värdig nog att erövra alla ufon med tillhörande universum.

KLICK KLICK KLICK KLICKja, det är så det är. ibland vill man komma hem och oftast när tröskeln är passerad var det inte lika roligt längre. du når mig och jag når dig. en älskling, en kärlek i min kropp är vad du är. chaifrukost och fjäderfnuss.
jag släpper dig aldrig .image110

H .

2007-12-29
när tiden inte finns för ens en kram, hur kan den finnas där för två?
inget ska någonsin vara lätt och jag ska alltid hålla din hand.
ensam i brand, ensam i ett strandsatt barns famn.


image108
image109


i've got this feelin'

2007-12-27
på måndag åker vi till söderluft. jag ska börja packa snart. strax inom det närmsta. och snart blir det tre piller till för att motverka missfallsblödningen from hell. men med en snus under vänster överläppshalva klarar en kvinna av allt. eller..

och grattis leyli min fina krulltott och förlåt att jag inte var i skick att komma och säga det personligen. allt för längesedan jag fick se ditt fina leende och krama om dig. puss
image107


in akut, tjut tjut

2007-12-25
ja fyfaan. aldrig har väl magen vridit sig så mycket och aldrig har jag velat grina bort smärtan hellre än idag. hade du inte varit med mig och fått mig att välja den goda sidan istället för den onda osv så hade jag låst in mig på toaletten mellan varven och tårat. ingen visste någonting efter tusen blodprov, dropp, painkillers, ultraljud eller ens tio timmars väntan. jag mår bättre än någonsin i hjärtat men min kropp säger stopp låt mig sova tills nästa flyg går söderut.

tack älskling att du höll min hand och pussade bort det onda och klappade mig när jag kved. tack att du utan bekymmer fanns där tusen timmar av tio. hade jag kunnat köpa dig en värld hade jag köpt två. bara för att visa dig att inte ens ett universum räcker.

ring mig när du vill, och säg att älskling nu står det still
ring mig när du vill och ring mig sen en gång till


image105

en god jul som genomsyrades utav längt efter framtidens promenadstråk och bravader i skyarna. men när kvällen började tala sitt språk omslöts jag utav spets och desert sunrise. snart vinkar vi till landvetter med fnussiga magsäckar och med varandra i hand. du är oersättlig och tack för att du gjorde julen till ett stort hallonkalas.

dopparedagen utan dopp fast med love

2007-12-25
nu ligger du fina älskling i min säng och kurrar med vänster arm över huvudet. du är så fin och passar så bra i min närvaro, i min tillvaro. allt som bara inkluderat mig tidigare går inte riktigt ihop med tiden nu, när du inte är med. tur att du är just här bredvid mig ikväll och att jag får lov att klappa ditt kloka huvud för att säga *godnatt vi ses imån älskling, för då ska vi ha minisemester med indisk mat och pusspusspuss*. kalas eller inte, världskrig eller ej, jag är så lycklig med dig, och lämna inte mig. vi kan drömma och fantisera om hur länge vår vistelse i paradiset varar men jag kan aldrig komma fram till något som inte inkluderar dig i den. du tillhör allt från-och-med-i-fredags, du tillhörde allt redan innan, men från i fredags vågar jag liksom konstatera pralinerna på någe vis. du är min älskling, och somna inte ifrån mig nu för jag har planerat att kyssa din nacke innan du faller i sömnen bortom ditt medvetande. ÄLSK. <3

heaven is inside you

2007-12-24
det var sagt som det var skrivet och det är fyra minuter kvar på dagen fylld med stark och god jävla glögg och minst fem timmars puss- och minuskalas. jag är så kär. det liksom uppfyller mig så till den milda grad att det allt som oftast känns som att jag svävar en halv decimeter över marken när jag har för avsikt att promenera på jorden i mina guldskor som släpper in grus.

det är kallt i mitt rum, men inatt låter vi ingen få veta, det blir våran hemlis och vi ska 'promenera' på alla stigar och mötas halvvägs för kyssar bakom varenda bil på tallhyddans parkering. (om jag får bestämma så döper vi om alla platser med bilar på till tallhyddan, och så tar vi det därifrån, aight?)


image104

himmel och helvete. les chevaliers du ciel, du är min nya läxa.

17 spänn dosan

2007-12-23
(tillochmed snus var billigt i ullared. och det skulle väl vara därför jag följde med dit igen.)

ja-a, det är väl tur för bluesgudarnas skull att vi syns idag-igen-äntligen när du vaknat upp ur din berusningsdimma och godmorgon älsklingar det ligger snö på taken. den som kom på att hasselnötter passar i müsli var ett redigt geni, för det passar utomordentligt bra i min mening.


erhöll dessa oersättliga rader dröm igår under någon utav sömnens tidigare timmar :

"Jag har inga ord kvar baby. Med risk för att låta repetativ, du är bäst. Har jättekul, skrattar så jag gråter. O du e i mina tankar hela tiden. Vill dela allt d roliga med dig! E så kär så jag blir tårögd. lycklig"dagen före dopparedagen. god jul till mig själv, och till berit som var överträffande duktig igår.
idag är det fyra-veckors-dagen. sen den där första bildejten som slutade med urladdade batterier, igenimmade rutor och en ofrivillig promenad. fast det var ju egentligen bara en början. på någonting himmelskt som aldrig någonsin behöver säga hejdå til världen . älskling ♥

tjugoförsta december tvåtusensju

2007-12-22
vi konstaterade det förut. vi är vi nu. tillsammans och har varandra hand i hand fastknutet innanför runtomkring överallt. pojk- och flickvän. det känns bättre än grötrim och världsfred.

[Grind bastard] säger:
o tror fan d ska gå att sova idag! lycklig o mätt, kan d va bättre? jo, en grej, att du va här hos mig!
längtar tills vi ses! vill krama dig hårt o länge o lukta på dig tills jag somnar

sandra . säger:
jag tror också jag kommer kunna somna väldigt fint. mitt hjärta slår frivolter och alla världsrekord i bpm.


And you know that I'm gonna be the one
Who'll be there
When you need someone to depend upon
When tomorrow comes
image103

framtid.
dagen före dopparedagen: glögg och vin och kram och puss och skratt och klapp och fastkedjade glimtar av kärlek och tuss.

dopparedagens kväll: hämta baby, dricka vin i mitt rum, öpnna klappar och kramas in i euforins spökhistorier. sova som två kära och drömma som två kära.

juldagen: åka till göteborg och ha en minisemester för två i en lägenhet med en katt.

nyårsafton: åka till södra spanien och sova hotell, hyra bil och dricka vin. säga gott nytt år och titta genom himmel till afrika kanske åka över till afrika kanske låta bli. tio nätter du och jag du och jag .


det står still på ett oerhört tillfredsställande sätt. jag drar inte för gardinerna inatt för jag vill verkligen vakna av ljuset imorgon. jag ser fram emot att vakna och det är .. tårande-i-ögonen-bra.

nattis.

vift vift, det är så det går till .

2007-12-20
nu såe. nu var det bestämt dåådååååe. robert är bakom mig nere på golvet och armhävar sig. hundra jävla stycken. vem fan orkar det? gosh. ja just det. hundra situps också. jävla galning. jomen som sagt, nu var det bestämt att barcelona inte blir av. iallafall inte som planerat. att sitta på ett callcenter har jag gjort förut och inget har någonsin varit mer deprimerande. så nej tack abel von snabel, det får bli barcelona en annan gång med blommor i håret och inte en jävla telefonlur i fejan vareviga dag. häpp. jag ska i januari servera lunch på en bowlinghall och planera tiden som finns här med nöje istället. krama om dig tills du inte kan vara utan mina kramar och resa med ryggsäck till vykortsvyer.

nu fick jag en puss på nosen. den luktade nyborstade tänder och mungipor som inte fallit för det där med gravitation som du sa.

image102
(saknar er)

puss och godnatt trevande palats och kyrkogårdsgrindar.

nyårsafton klockan 07.35

2007-12-20
då går vårat flyg. till södra spanien. jag och han åker bort och säger hej gott nytt år på okänd mark. en given turistfälla men vad gör det när sommaren känns närmre för en stund ? tio nätter och elva dagar. ganska lång tid, ganska fint. ganska väldigt fint.

image101
jag ska skriva en liten packlista sedan. jag älskar listor. iallafall såna som innehåller bokningsnummer, pass och fina kläder. kameran ska laddas och minnet ska tömmas på allt gånget. hej kom och hjälp mig vi har ju en egen låt numera. min ickepojkvänännumensnart. skål för trumpeter och knästrumpor, cheers för sidenband och midnatt, salut för att ett gammalt ruttet år går över i ett nytt friskt. sen blir det kickbox blåmärken och byebye flötiga armar.
tack för dig *

storasyster o jag

2007-12-19
julpyssel med storasyster. du är så fin o bra. tiden med dig blir aldrig något annat än bra om inte bäst. love dig.

OH YES THE BUTTERFLIES ARE STILL THERE *

panik och gallskrik

2007-12-18
panik och gallskrik
panik och gallskrik
panik och gallskrik
panik och gallskrik
pcnik och gallskrik
pcankik och lga´llskrik
panik och lgallsiek
panik ophc kallskirk
panik ohc kgallskkri
panik poch allgksirk

svart är inte svart nog

2007-12-18
jag kan inte hjälpa det. men tårar rinner och jag skakar. att jag aldrig kan göra något rätt, att allting måste bli åt helvete även fast jag gör så gott jag kan. jag är ett jävla missfoster och svart är inte ens en tillräckligt mörk färg för att passa mig. jag ska dra. hejdå världen och ni behöver inte se mig mer. jag kan inte göra något ogjort men ändå hugger allt mig i ryggen. hela jävla förbannade tiden. jag avskyr mig själv. mer än krig. jag är krig. ett helt jävla världskrig.

image100

andnöd och jättedöd

2007-12-18
kroppen värker och jag kan inte sluta må illa över mina slag rakt i ansiktet. jag ska deformera hela kroppen med syra så att ingen någonsin känner igen mig och flytta till en grotta i singapores underjord. det gör ont överallt och världen är inte lika vacker längre. allt känns orättvist och jag förstår absolut ingenting trots att jag vrider och vänder på rutorna. jag vill spy och vrida klockan till noll, klippa sönder mina kläder och gömma mig mellan lakanen.
hur kan du få allt att kännas som mögel? som att inget var mer värt än just en böld i röven? skyll inte på otur, det är feber och du tar tre alvedon och går för att lägga dig utan ett knyst. men drar du nu så finns jag inte här när du vaknar till liv igen. kanske är det just vad du vill men jag förstår inte ditt språk längre.
du är en fighter men jag vet inte vad som hände, plötsligt är du redo att ge upp. ingen sa att någonting någonsin var lätt, men är man två så tar man och håller hand och går över spillrorna. man fixar det. särskilt du och jag. men jag vet inte om det är det du vill. jag vet iallafall att det är just precis vad jag vill. gå över gammalt gråt och försvinna in i framtiden.

jag är in love och skulle aldrig göra något för att medvetet såra dig. jag har gett och ger dig allt men det verkar inte räcka längre än till deli deli.

ack, jag är blott en skugga nu .

2007-12-17
akta dig för vargarna rådde jag en ängel en gång. men ikväll ska jag hoppa ivägen för dom, låta händerna knastra mellan deras käkar och skrika tills mitt förflutna, det som är passerat, försvinner och fortsätter vara försvunnet.

ack, jag är en skugga nu, ack jag förlorade min färg.


magen värker och det är inte för att jag blöder utan det är för att du gör det. det förflutna är som en grå dimma och dig vill jag ha i det färgglada nu och sedan. ingen mer å, ingen mer c. låt oss bara ha varandra utan att analysera det passé. för gudarnas skull.

image99
jag får inte ont i kroppen såhär utav någon annan, jar har lärt mig att skratta på egen hand, men det börjar värka när det gör ont i dig. du sommar sol och jag är inte längre bara glatt förtjust i dig. du är så mycket mer än en liten dejt, än ett namn jag stoltserar med. du uppfyller mig med kristaller och sombreros. grekerna i mellangärdet dansar och kan inte sluta. du vet. men får jag dig att se svart och suddigt så ska jag säga till nere i magen att nu är festen slut.

jag saknar dig när vi två inte ses och jag tänker på dig när jag andas.


men gör detta slut på något fint istället för att knyta armarna hårdare om varandra så är jag inte med i leken mera. då är reglerna olika mellan bushen och lilla staden. det är fortfarande en början mellan våra händer men aldrig har väl en början varit så stark. inte för mig iallafall .

ingen tid i ditt skafferi

2007-12-17
bit, hårt, bit så jävla hårt du kan. tills det känns som att tänderna precis när som helst kan explodera och flyga bort från sina givna platser och pulvrisera hela munnen . bit hårdare ändå . tänk på att vad som helst kan försvinna som rykande tänder och aldrig mer komma tillbaks eller finnas kvar. säg jag älskar dig och krama dina kärlekar och låt alla veta sin upphöjda plats på din piedestal. säg att ni ska klappa skyarna tillsammans och låt honom fnissa i ditt hår hur mycket han vill för inga jullov är bättre än det ni har tillsammans.

image98
för någon dag sedan satt jag här i mitt nymöblerade rum och drack vin och lyssnade på fantasi och tänkte att en lägenhet i julklapp hade varit en dröm eller tusen. flaskan tog slut och jag också. det var en utav de bättre lördagskvällarna på länge.


sitter invirad i en blöt handduk och fryser om benen och vet inte hur jag ska ta mig ur den utan att frysa ihjäl för det vill jag inte göra, nej inte idag, jag ska ju säga hej till judas och krama om och titta, säga puss . vi var på biografen igår igen, tredje gången. guldkompassen. varken jag eller judas kunde säga vad den handlade efteråt för två ensamma platser allra längst bak råder en inte att titta film utan de ber en att skratta åt tokigheter som bara vi två förstår och lite till . tiden blir aldrig trist med judasbaby. bara fin, ofta jävligt rolig och alltid bra. TACK för dig .

nästa gång jag ser dig ska jag krama dig hårt hårt hårt

2007-12-16
image96

kim smith. min kära kamrat och bomullstuss .

teevfling

2007-12-15
http://sjukdom.blogg.se/1197118686_jultvling_vinn_ipod_n.html

jo, så här i julklappstider som det är nuförtiden så var det sagt att alla skulle vara med och försöka tävla om en liten klapp. så visst. hade ju varit trevligt att vara ägare till en såndär musikdosa. nymodigheter. tss. fast kanske kunde agent smith få den då. han behöver mer bra musik. som hjälp på traven.

/gud .

med fjärilar och

2007-12-15
Your mind is always changing.
You say so all the time.
Don?t know how long you?re staying.
That will be your choice, not mine.obladi oblada häfta ihop min mun så ska jag inget mer säga
krama mig lam så ska jag inte mer röra
sparka mitt huvud itu så ska jag inte mer tänka
inte ens viska
inte ens blinka
inte ens gråta
eller vara glad .

image95en junior. jag skulle lämna den i rännstenen. skulle ta på den för stora skor och undra varför den frös om tassarna. jag skulle vara skraj och frossa av näsblod och slå mig själv och undra varför jag inte fattade bättre.
nej det skulle jag inte. jag mår illa.


tre gånger två respektive fem

2007-12-15
jag måste gå och pudra sitsen.
image94

nu är det slut på cancern . skyll på gud .

jag vill fortsätta vara för fin för såna dumheter

2007-12-13
detta ska ordna sig ska du se. stures och fightfightfight-lalalalaaa-fightfightfight. och du följer med och hjälper mig och lär och säger duktig flicka. jag ska lära mig slåss som en annan idiot. ingen kommer få tag på mig eller min kära på gatorna längre. hur-det-än-blir-så-blir-det-bra. det ska rutiga jackor och skinnvantar se till.
i saw you spiralling, saw you spinning back in time to all your memories.
flytta till stan. flytta utomlands. plugga och åka iväg. roadtrips och picknicks. rutiga dukar och nile eller vad-du-vill i vår bakgrund. billie holiday. doris day. koop.

och jag är glad att min dröm inatt inte var sann, då hade jag inte bara varit äcklig längre jag hade sett ännu äckligare ut baha. tu-ur att drömmar som är mindre bra säger hejdå bye byenär solen tränger fram.

image93
tack för idag, igen. du min egna chris martin.

man, i've had a few but they wouldn't quite blow me like you you gave me your name and signed with a halo around my eye and it hit me like never before that love is a powerful force yes, it struck me that love is a sport so i pushed you a little bit more

det var en gång ett postkontor .

2007-12-12
paul, ut med ketchupen paul!
jag sa ut med ketchupen!


(tre skivor plommontomat. låt den glida av skinkan på ditt danska rågbröd och splafsa ner prydligt på hyllplanet i mitten ungefär en decimeter under det knäet som är placerat över det andra. låt den sedan ligga där. och nu har du bara två skivor kvar.)

och duuf, duuf har allt jag behöver där innanför du vet bakom, i mitten lite till vänster. snart kommer du igen och kramar mig natten lång. tycker vi borde göra det till en evig vana. inte en sådan vana som tar sig friheten att bekymmerslöst återta titeln tråkig vardag men en fin vana som är som du är.

tror du skulle bli en bra magiker. visa alla hur du gör när du förtrollar luft-in-och-ut-i-bröstet till storslagna föreställningar och hur dina ögon får det att hetta så mycket om kinderna att det lyser.
image92
och ni är ni och vi är vi och nu är nu och aldrig tar det slut .

(två skivor plommontomat. låt nu den näst sista glida av skinkan på den lilla bit bröd du har kvar att tugga i dig och splafsa ner prydligt på hyllplanet i mitten ungefär en decimeter under det knäet som är placerat över det andra. helst ska den hamna uppepå den första skivan. låt den sedan ligga där. och nu har du bara en skiva kvar.)

natural blues

2007-12-12
storasyster yllestrumpa blåbär sjögren.

image90

frivolt och kobolt

2007-12-11
image89
i mellandagarna åker jag o tussen iväg. på en restesa någonstans. kanske blir det över nyår. raketer och varsin öl på en helt främmande plats i en helt främmande tid. han ligger och sover i min säng nu. insvept i mitt duntäcke ser han ut som en stor mumie. han är så fin där han ligger och drömmer om revben från bohlins.
idag ska vi gå hand i hand till bussen till pressbyrån till någon affär kanske till dig hem till dig.

jag ska vrida loss öronen på alla tjyvar och banditer.

ni bara måste .

2007-12-10
http://www.myspace.com/annagrevilliusett sommarregn tar aldrig slut i dina ögon och jag ska flyta på rygg över dina tårar och låta dig veta att dom tar mig till himmelen och det är ingen fara. anna min grevinna.

två skall man vara

2007-12-10
ett ordentligt mönster på högra underarmen.
och en silverstav genom nacken.

image88Been up all night staring at you wondering what's on your mind
i've been this way with so many before but this feels like the first time
you want the sunrise to go back to bed,
i want to make you laugh
mess up my bed with me kick off the covers i'm waiting
every word you say i think i should write down
don't want to forget come daylight
happy to lay here just happy to be here i'm happy to know you
play me a song your newest one please leave your taste on my tongue
paperweight on my back cover me like a blanket
mess up my bed with me kick off the covers i'm waiting
every word you say i think i should write down
don't want to forget come daylight
and no need to worry that's wastin time
and no need to wonder what's been on my mind
it's you
it's you
it's you

jag är glad, hoppas du är glad också.

2007-12-10
"vill du ha dom gröna som är i teverummet?"
"ja, jo, det kan jag välle. men tror du dom passar där då?"
"jag vet inte, du får väl testa."
"ja, jag får väl testa."


jag vill kunna dra för. när solen inte är välkommen att penetrera min hornhinna vill jag kunna dra för.
och jag ska slänga alla kvitton och alla gamla handdukar ska i tvätten. dammet ska jag fräta sönder så att rambo kan komma hit utan att behöva killa sig i näsan.
en lägenhet skulle vi ha. eller en ö. eller en hel jävla planet.


image87
sov så gott med dig inatt. det känns så tryggt att ha dig bredvid och det känns så mysigt att bara öppna ena ögat lite lite så man liksom bara skymtar mellan det suddiga för att se att där ligger du där ligger du här ligger ju för fan du.
och kom igen då, ligg här alltid då, bredvid mig, med mig, under över mig, ligg hur fan du vill bara du ligger här så jag kan se dig.

och jag ska bygga dig ett hus som du vill ha och där ska ligga tröjor som det står muay thai på och där ska finnas ett stort kök för all din kunskap och i ett speciellt skåp ska alla dina goda oljor kryddor och vinägrar stå och på väggen ska det sitta tavlor från mig till dig. och så ska jag köpa en såndäringa bil du ville ha, vad den nu hette för någe, men ja, jo, en sån skaru också få.
och sen ska jag bädda din säng fint för du sa att jag kunde bädda sängar fint och så ska jag skriva musik till dig för du har sagt att alla kan göra det.
sen ska jag bygga mig själv ett plan och säga hejdå nu åker jag till mars och plockar blommor.
och du får så gärna följa med om du vill.


tolv grader

2007-12-09
välkommen till mina armar välkommen att sova hos mig varje natt välkommen att såga av mina armar och sy ihop dom med dina strålar.


tillbaka till framtiden uppåt i nerförsbacken runt om det raka och jag vill ha lockigt hår.

image86grattis ted, idag är det din dag på riktigt. försökte göra en jingle-goof men båda dina telefonapparaturer var avstängda på grund utav underhåll eller något annat löjligt. hoppas du har en glittrig dag iallafall. ballonger och serpentiner !


sonja och lila

2007-12-08
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAHAHA!!!
herrejävlar vad jag skrattade igår. det var längesen jag hade dag fylld med så jävla mycket skrattkramp hulk och bubbel. så jävla härligt. du är verkligen en dröm att umgås med.
hahaha jag kan inte hålla mig för skratt så nu sitter jag här helt allén i bygden och piper. tsssss-sss..


så var det det där med osäkerhet och åldersnojor. man måste ta vara på människor som du. jag måste ta vara på dig, jag vill ta vara på dig. jag tar vara på dig. var inte orolig, för det är du bara du. ingen annan. sen du kom in i min atmosfär har alla varit helt jävla ointresserade. alla som du skulle kalla för hot hjärtat, tss :) du är en älskling, du är min älskling. och inte vill jag få dig tro någon annan osanning. faktum är att du är det där originalet personifierat, som du inte förstod så mycket om. orginalet som jag vill ha omkring andas in och den enda som möjligen skulle utgöra ett hot mot dig är slumpen eller du själv, i egen hög person.

image85


när jag tänker på spanien känns det inte så himla mycket. jag tror det är för att hjärtat inte vill åka ifrån dig som det inte känns på riktigt. saken är på det viset att saken känns osäker plötsligt. jag vet att jag kommer att åka, men jag vet inte hur det kommer bli nu. stjärnan i mitt fönster lyser bara när kontakten sitter i såklart men det är jag som bestämmer när. det är jag som bestämmer när. där kan jag inte. bestämma när. min önskan är att du också vill uppleva barcelona och att när vi åker på restresan så låter du mig veta.
hahaha, vad fan händer här dååååå.

nickelallergi och tussiga öron. köttmarknadsröntgen och mordet på jesse james.
jag tror det. att tillochmed en hyfsat ointressant och jävligt lång film kan bli en hit med dig. det bekräftade du igår.
fan va jag skrattade alltså. herrejesus i sjumilaskogen och trollmor utan svans.


What if we stop having a ball? What if the paint chips from the wall? What if there's always cups in the sink? What if I'm not what you think? What if I fall further than you? What if you dream of somebody new? What if I never let you win, chase you with a rolling pin? Well what if I do? I am giving up on making passes and I am giving up on half empty glassess and I am giving up on greener grasses. I am giving up.

du kan säga mitt namn

2007-12-07
tove heter hon. hon har dreads och ylleklänningar och min lillebror tycker hon är det finaste han vet för hon är helt naturligt fin och inte som alla andra. love on you, brother. tur att du finns. ♥


vet du judas lille att

If you were falling, then I would catch you.
You need a light, I'd find a match.
Cuz I love the way you say good morning.
And you take me the way I am.

If you are chilly, here take my sweater.
Your head is aching, I'll make it better.
Cuz I love the way you call me baby.
And you take me the way I am.


med tandkräm runt munnen och med iallafall några timmars sömn är jag faktiskt helt jävla förberedd på en promenad i regnet. inte en promenad för promenerandets skull, men en promenad för denna dagen och för alfhild o co:s skull. jag ska krama om alla gamlingar och säga att dom är vackra och bra människor. för det är dom. allihopa. jag brukar klappa krama hålla om dom men idag ska jag göra det mer än vanligt.

och jag ska måla en överraskning till ted. grattis min fina vän, den här är till dig.

när du fyller år eller i julklapp ska jag säga att hej prinsen, och god jul mitt magpirr, den här är till dig, och så ska jag ge dig min hand.
undra vilken väg tiden leder oss in på. inte för att lägga det i händerna på något annat utan händer, men för att spekulera kring något fint och hoppas på att det tar oss båda söder ut till en världsmetropol vid hamnen.


WE CAN ROLL UP OUR JEANS
SO THE TIDE WON'T GET US BELOW THE KNEES .
en skatt tusen skratt .

2007-12-07
image84tack judas.. du är ett barfotaorginal och jag får dig inte ur mitt huvud. du-är-min-jag-är-din. ensamhetsrätt - lätt.
det går så fort liksom och blir så stort liksom och ingen vet vad stormen kommer med men jag vet att jag älskar att vara i din närhet, andas din luft, dra kinden mot ditt skägg och ligga under din arm och låta huvudet gunga på dina hjärtans slag. ja, just det, dina härtan. du måste ju ha flera, inte kan allt fint få plats där inne. nänämen.
tänker på när du kommer sådär bakifrån och omfamnar mig.
då känner jag mig
trygg .
du tror på ödet och båda på en användbar slump. så kanske våran otur inte var så oturlig ändå med tanke på tankarna kring tanklock och det som inte dödar det härdar.. ?bulder o hesipott är lika med en regnbåge mellan guds röv och sir Thomas, toomas och lasch.


lär mig att slåss i julklapp

2007-12-05
"det kan vara en osämja mellan motoroljan och gud.."

jag ska börja slåss. jag slog in i betongväggar på destination homelake garden och ambulansen kom. inte till mig utan till farbror E. hans natt har nog varit värre än min.

image75

sedan ses vi igen robertolomeus. sjunde dejten nu? jaaa, jooo, men det räcker nog för en förlovning. eller vad sägs? hahh;)
saknar dig.
boom chickaboom chicka boom boom boom!
(too ticka too ticka too-oo-mas ... ?)

ett tu fyra

2007-12-04
luta huvudet med ett ryck snett bakåt, bestäm den geografiska riktningen själv. knak, visst var det väl skönt. tryck där blindtarmen sitter och känn om det ömmar. dröm om att sätta upp tältpinnar i en cirkel på gräsmattan och ställ dig i mitten och stirra tills dom försvinner. tvinga klockan att gå baklänges tills du kan ändra på jularna som inte gick till som dem skulle. häng upp stjärnor i fönstren och inbilla dig att du inte är till för terapi och ta på dig glasögon och le tills någon ser dig. cykla på en motionscykel i ett hörn och känn vinden i håret och ät musli med bara russin och se hur tänderna faller av. säg jag saknar dig och mena det ända in i muskelväggarna. kyss någon på pannan och ring till mamma och säg att du kommer hem snart. glöm vattenflaskor på tåget och ladda mobiltelefonen fullt varje natt. rulla mattor, skaka, rulla igen. blås imma på fönstren och skriv fuckers så att alla ser. borsta håret i duschen och slipa bort alienskinnet på armarna. säg att du ska lära dig något nytt och klipp håret längre nästa gång. viska sex laxar i en laxask och blås bubblor med näsan. åk till barcelona och ta dig vatten över huvudet. träffa en prins och låt han träffa dig. sy kläder som du aldrig har på dig och tvätta ur färgen ur håret. fukta dina läppar och fukta någon annans. uppfinn, ta patent och bli rik. dröm, ta för dig och försvinn.
gör det,
ja för fan, gör det.jag bytte till de vita sängkläderna nu. de nya. jag gillar sängkläder. gillar att provsova och se om mönster eller färg spelar någon roll när man inget ser. min dubbelhaka bara växer men rumpan min känns mer o mer gjord av betong längst in. barnolja på fransarna och du sov länge i morse. du är fin när du ler och du är fin för att du är det. tiden kommer till dig och jag ska hålla din hand och säga att tjugonio år inte alls är en farlig ålder för det är det inte. och jag ska innerligt hoppas att  vi blir rika som du sa och åker till thailand och lär oss att slåss. jag ska tatuera mig och du ska säga att du vet hur det känns och det är ingen fara. du sparkar på dem som sparkar när jag ligger och jag skär av deras öron om dom tittar på dig. ett och ett halvt år av smärta ska jag hoppas du slipper mer utav och jag ska köpa en julklapp till dig för att låta dig veta att bättre tider iallafall finns i luften om du vill.

image72
inte ska vi tänka på när tiden tar ett uppehåll i januari för ingen vet vad som väntar varken här eller där. sommaren kanske är kallare där än vad man tror och du kanske fryser mindre när du får vara ifred lite. hur som helst så är du i min kropp i mina tankar i mina fötter i mina fingrar. du är inprentad i min hornhinna och jag ska inte vara full och dra bort den som plastfolie över gårdagens kyckling. låt mig veta bara, och det vet jag att du gör.

nu är nu och sen är senare. min fina.
Baby, oh baby, oh baby Come to me och puss eller minus osv. ♥

akta dig för vargarna

2007-12-01
lilla krusbärsbarn. akta dig för vargarna. ibland har dom på sig konstiga kläder som inte skulle passa en varg egentligen, så man får liksom svårt att se att det verkligen är en varg. men akta dig för vargarna.

image70
once in a house on a hill, a boy got angry.


det luktade minus inatt när jag kom hem och det var sent eller tidigt eller både och trots att tiden hade flugit igenom chapmans torg nummer fem. fram tills att ingenting är sig likt, fram tills att allting blivit detsamma igen. fram tills det går att bygga broar utav pappersplan. då ska jag peta i näsan så långt det går och hoppas på att man kan komma till kina den vägen också. kanske är det så att fläsket som alltid suttit på min bakre delade del försvunnit en aning eller så är stolen sjukt mycket mer obekväm än vanligt, trots att dynan har formen och färgen av ett hjärta som borde bringa bara behagliga ting tycker man. fast va fan, det är ju bara en dyna.

barampabam. barampabam. aj, mina käkar tuggar luft. aj, mina käkar tuggar luft.


och judas, ska åka till judasgubben snart. han gjorde illa foten sin på träningen igår. typiskt, det som var så lite kvar innan jullovet. jag tänker på honom, och tänker inte låta bli att göra det heller.

åhååååååååå, jag vet vad jag önskar mig i julklapp; en stav genom nacken.