dandelions and chocolate

2008-04-30
första hyran är betald och som tack för det har vi en sketen lägenhet att flytta in i på fredag. mumma. jag ska nog slicka väggarna av lycka. gamla snorkråkor och lite tarm. eller mycket tarm. garanterat mycket tarm. jadu, den frugan var inte mycket till städhjälp killen. men ack vad vi ska ligga och kramas på det alldeles nya ekgolvet. hå hå ja ja. här ska inte överdrivas, då kan man få storhetsvansinne och börja kalla sig själv lycklig. nej man ska gå och gråta i uppförsbackar och skaka sitt fläsk när alla antiloper glänser med de dyrbara blickarna fångade.

jag undrar ibland vart jag tappade mitt medvetande någonstans. då och då ligger det garanterat kvar i sängen och sover men oftast verkar det bara vara helt och hållet i behov utav totalrenovering. man kanske kan skänka sig själv till forskning och hoppas på ett återupplivande i en ny kropp? reinkarneras som giraff? eller kanske som just en antilop.

image262
I'll always be waiting here for you.
I will always stand here holding dandelions and chocolate for you.
I want to see you watching what I see now that you're mine.
The cloud that keeps on changing till the end of time.
With you here these pretty things keep appearing in my mind.
Through your eyes.

F.F.F

2008-04-26
i höst, då jävlar.
image260image261
springa springa träna träna hela sommaren sedan är jag Fit For Fight !
ooh lilla frida vill fightas med mig så här skall det svettas o åkas tåg!

som flugor i atmosfären

2008-04-25
rotmosfären skulle den heta. då kunde vi som nu förstört en massa laga lite nytt rotmos o hysta upp som fix i det frätande hålet. fast kanske hade det inte gjort någon skillnad. jag måste dock ändå säga att det är en ren fröjd att flyga flygmaskin.
image255

dagen är kommen

2008-04-18
om tre timmar går flyget!!

hejdå godingar för en stund*

äeh, fuck it

2008-04-16
säger jag och sen tog det slut.
image254

bit inte i den arm som håller om dig

2008-04-16
robert.
förtrollad av dig.
älskar dig.

image253
du är himmel himmel himmel och utan tvekan skulle jag dö för dig .

sandra är ett idiotiskt namn

2008-04-16
det låter som ett namn till en potentiell prostituerad dumbrud till min avlägsna italienska maffiasläkt. eller som en plastig hårfönad åttiotalschick.

Fii Fan .

lilla engla

2008-04-15
image252

ett steg närmare gud

2008-04-15
det var kommentaren bror fick när han plockade näven full med gratis stegräknare. HAHA!

okej när de mer intressanta konversationerna kom igång igår kändes det mera värt mina fejkguldiga öronringar på något sätt, men innan dess lutade det åt ett samtal till terroristerna. väder hit och väder dit, hallå come on?! inte för att mitt ordförråd sträckte sig längre än till knäväcken men ändå, jag förväntar mig alltid något mer.

och ganska nyss var det någon (inte någon) som sa att han förtjänade att vara lycklig och att han tänkte på det i krisiga små stunder. det var så välkomponerat och spontant och klockrent och nu sitter jag med en bula i pannan. inte för därför men såklart, dumma mig, så ska jag också tänka, även om det blåser upp till storm. tack.

höj dom jävla skatterna på godis och chips och annan skit och sänk skatterna på frukt och grönt så att man med gott samvete och utan hål i fickorna kan leva hälsosamt och lätt. jag förstår ingenting, det är så lätt lätt så självklart, but aj kåmprendo nada.
så, nu fick jag ur mig den buffeln ur röven.


jag har köpt solglasögon och skrotat fram min bikini och mina shortsiiee. jag ska jobba idag så att tiden går lite snabbare. och jag har skrivit en rap-låt för att hedra vår snart existerande flytt

vi ska ta ikea med storm -YO!
köpasoffaköpastol
vi rånar lagerhaus och ullared
köpagoschaköpafol -IE!
ingaärsomvi
ingaärsomvi
ingaärsomvi
för det har chabo sag-g-g-g-T!

skriven utav: sandra aka diamondflesh

mannen i mitt liv

2008-04-11
min groda i mörkret
och min termos i ottan

om vi får två flickor kan dom heta laleh och isobel

2008-04-10

18/4 till 25/4

2008-04-09
åker jag o tuss söderut igen på missionsresa. vi ska åka till kreta och sprida läran om gud.
HALLELUJAH!

mashed potatoes

2008-04-08
image251

tanger once and again ?

2008-04-07
vi ska gifta oss under ett japanskt körsbärsträd.
ica maxi elites.
 image250


eagle versus shark

2008-04-05
ja, igår var den mest inspirerande och bubbliga dagen på länge. jag o älsk kikade tapeter och rynkade på ögonbryn, nöp varandra i baken och fnissade. han bjöd mig på världens maffigaste chokladtårta och stans godaste thai. vi höll i handen och höll för alla hemligt det riktigt busiga och jättehemliga vi gjort samma morgon. vi tänkte på japanska körsbärsträd, bambu i vardagsrummet och färgen svart. vi utökade vårt förråd utav lyxiga sängkläder och piffiga badlakan. i majorna konstaterade jag högt för honom när vi klev över spårvagnsspåren att han är helt underbar. då fick jag ett tussigt huvud mjukt inborrat i magen och två glittrande ögon sekunden senare. han undrade varför men jag bara tänkte att knasboll, du är ju underbarligheten personifierad. jag fick se vart han hade lekt på barnsben och höra oljudet från vagnhallarna. potatislagret låg över gatan och därunder hade visst en kvinna blivit uppstyckad fastän man tror att det inte riktigt händer. sen matade jag fåglarna med smuliga vaniljkakor och vi konstaterade att det var tur att babe inte dog utav en busktagg i hjärtat när han var liten och ramlade i trappan. för vi undrade hur allt hade sett ut i sådana fall. och jag visste att allt hade varit jävligt pointless.

in love

2008-04-03
i am .

image247image245
här är min man. han är snäll, klok och han kan väldigt många saker. han lär mig göra vinegretter med senap i och han säger att jag är duktig på att hacka lök. han gillar att gå promenader och han gillar filmstunder också. ibland går vi på bio. det är kul. sen är han snygg också, fast det vet han inte om. så jag säger det rätt ofta. att han är snygg alltså. han tycker att jag är snygg tillbaks ibland.

sandra . säger:
jag saknar dig tusse
det gör jag .

[Grind Bastard] säger:

-98
oj =)


sandra . säger:
minus 98

[Grind Bastard] säger:

lr år -98

sandra . säger:
nej jag saknar dig hundra .

[Grind Bastard] säger:
ja saknar dig med
wurst

sandra . säger:
wurst som i bratwurst ?

[Grind Bastard] säger:
med

sandra . säger:
bratmed

[Grind Bastard] säger:
medwurst
saknar dig med-wurst

som alla i amerikatt

2008-04-02
jag vet inte hur man gör människor lyckliga omkring mig, jag har faktiskt ingen jävla aning. jag känner mig stum av väggarna omkring, dom inget annat gör än förgör. det är precis som om jag vill dansa, hoppa och låta fläsket leva, men inte ens drömmar lurar tyngdlagen. kan inte sträcka upp armarna ordentligt, kan inte riktigt våga för jag känner mig redan besegrad. när började bortfallet och frånstötandet som gick så långt att allt som återstod av mig bara var fullbordad och komplett idioti?

att vara en platt grå illaluktande massa som inget annat kan göra än att fräta in dåliga mönster i folks kroppsvävnader kan vara ganska tillfredsställande from times to times. man kan säga att du kan väl gå och knulla dig själv, som alla i amerikatt.

image230image231image232image233image234image235

mamma säger gör något vettigt det är frustrerande att se hur du inte förvaltar allt du besitter.