ett år sedan.

2008-12-25
http://dolora.blogg.se/2007/december/dopparedagen-utan-dopp-fast-med-love.html
http://tyborn.blogg.se/2007/december/juldag-pa-sjukan-1-med-naturen.html

tiden går fort. och passar man sig inte så kan man glömma. vi får aldrig glömma älskling. tänk hur till tårar lyckliga vi var för att vi just träffats. och att just vi träffats. jag älskar dig så himla himla mycket. och nu sitter jag här med griniga ögon för att du är här. sån tur. du är det bästa som hänt mig och jag vill aldrig att du ska tro något annat. vackraste, finaste, bästa människa.det är så kallt

2008-12-25
ute och inne. i kropp och i sinne.
kan inte längta bort mer än vad jag gör just nu. bort från detta kalla jävla fittland. bort från jobb och slit och bort från all hets. jag hoppas det blir ett sjuhelvetes jävla år. jag ska göra mitt bästa. det har bara blivit bättre sedan tvåtusensju som var ett pinsamt avskyvärt jävla år. och året som gått har varit mycket. mycket och händelserikt.

jag tänker ibland på hur allt kunde ha gått. hur allt kunde ha varit. hur allt inte blev och hur allt blev.

konstigt hur kroppen fungerar. konstigt hur kroppen ibland inte kan fungera fastän alla förutsättningar är strålande bra. konstigt hur jag kan tänka på mig själv som ett jävla virus ena dagen och som vem som helst den andra. bästa vore att skita i allt och att inte tänka. konvertera till tanklöshet och bara vara glad. ta stunder som dom kommer och inte hela tiden sväva i framtiden. inte konstigt då hur det är svårt att minnas saker emellanåt när medvetandet redan är långt före och allt som händer sker i dimmor. ångest kommer tillbaks med jämna mellanrum och skammen tassar inte långt efter. då tappar jag förmågan att se folk i ögonen och kryper in i det lilla skal som jag så väl känner till. den onda vanan. där jag tror att jag är säker, men där jag samtidigt är så jävla rädd för att bli kvar.

kanske är det rastlöshet jag inte tål. jag behöver ha ett intresse. men vem fan bestämmer sig för att skaffa ett? och hur skulle man gå till väga då? snark.

skål min dröm

2008-12-21
idag är det ett år. klockan är över tolv och vi har redan börjat fira med film. haha.
ett år med robert. älskade människa. tänka sig att jag kunde få en som han. sånt går ju bara till i drömmar. hur gick det till? tur var det iallafall.
jag kan väl unna mig själv att idag tänka att jag faktiskt är värd honom. världens finaste. no doubt.

vi har hunnit med mycket på tolv månader. bilat genom spanien och våndats i marocko. flyttat ihop. cyklat genom bergsbyar i grekland och bokat en långresa till thailand och malaysia. köpt två bilar varav en lärde oss en jävla läxa. vi har pussats ganska mycket och kramats ännu mera. vi har varit jättesjuka och varit på sjukhus och vi har skrattat oss till magont massor av gånger.
vi har sprungit i skogar och återupplevt barndomar. varit oense och ledsna och vi har peppat varann. vi har lagat massor utav mat och ätit ännu mera. ätit pannkakor på balkongen och sovit hela dagar. planerat framtid och delat med oss av dåtid.

må det aldrig ha ett slut .

gagga

2008-12-19
jag vet ingenting som vanligt det enda jag vet som vanligt är att vi är på väg någon stans som vanligt och som vanligt är jag glad över allt som inte är som vanligt.
jag är inte glad över mig själv idag trots att jag har på mig en svart tröja som jag verkligen gillar och som bara kostade nittionio riksdaler och sen är jag glad över en mörkblålila tröja med mörkblålila spets över hela ryggen fast den ska jag spara till ett speciellt tillfälle någon gång och den ligger i en plastpåse i köket.
jag är inte speciellt glad ibland bara ibland och ibland är inte precis just nu. bara lite.

mm.jah.

det ligger massa choklad här

2008-12-15
oh nu har jag skjutsat mor far bror till landvetter och dom är alltså långt uppe i luften på väg mot thailand vid detta laget. lite frustrerande att tänka på, jag menar, jag hade gärna bytt med dom. men framtiden närmar sig och då jävlar.

jag ser fram emot 2009. verkligen. vi har bestämt att försöka bara resa så mycket vi kan och orkar vilket gör mig oerhört inspirerad. och jag kan bara hoppas att vi firar nyår någon stans långt bort som vi gjorde förra året. det var ju så fint.

oj, ja just det, på söndag firar vi ett år. tänka sig vad tiden går fort när man har roligt :)robert ligger o sover i soffan. han gillar verkligen inte att plugga.


puss eller minus ?

gosha

2008-12-10
var hos läkaren aschbabalika (typ) igår och gjorde ultraljud på den däringa mjälten som det kanske var knas med. men han skrattade ljuvt och blev nästan lyrisk åt min unga och vitala insida, så där rotar sig inte dessa problem iallafall. får se om dom kommer fram till vad det är för fel med mig, men än så länge verkar det inte vara någon farlig blodsjukdom eller hiv iallafall. haha det kan vi andas ut för. plus att inför den jävla operationen har dom inte ens dem rätta instrumenten inne, vilket verkar aningen märkvärdigt tycker jag då jag omöjligt skulle kunna vara den enda som haft behövt genomgå en sådan operation? plus att hur kan instrumenten ta slut? är inte det lite klantigt? borde man inte ha lager, eller om det nu måste beställas akut så bör det väl ske -akut? det verkar väl helt orimligt att operationsinstrument kan ta flera månader att beställa in? isåfall -remittera mig någon annanstans där dom har resurserna! jag vill inte vänta!

snart bär det av igen. senast vi var ute med vingar under oss var i våras då vi for till grekön kreta. fantastiskt. men nu börjar vi får abstinens här igen. riktig sådan.
men det ska det bli ändring på.