ombytta roller

2008-11-30
förut var det hemma bra men borta bäst.
och nu är det tvärtom.
längtar efter min robert när jag är borta. så skönt att komma hem till honom. vart nu än hem kommer vara.
borta bra men hemma bäst.


fy fan alltså. är helt hostig och uppköttad i halsen för att alla rökte inne i viktors kök. ändå befann jag mig i vardagsrummet. vill man vara fin, eller jag menar social, får man fan lida pin.för övrigt spelar det ingen roll hur fin jag än försöker göra mig, för det syns inte ändå. uppmuntrande.

tummen upp.

2008-11-25
http://tyborn.blogg.se/

jag samlar på blåmärken nu

2008-11-25
knöliga underarmar och missfärgade smalben. livet är härligt ibland. det börjar kännas som en liten familj där uppe på viktoriagatan efter alla tisdag- och torsdagseftermiddagar. våran härliga morsa elina och alla vi barn. en timme och en kvarts stjärnglans. ja, jag känner mig faktiskt lite hård och tuff där. som jag aldrig någonsin gör annars. åtminstone är det oerhört sällsynt. där känner jag mig på gränsen till ståtlig och nästan (hör och häpna) aningen läcker mellan armhävningar och pushkicks. vilket är lite ironiskt efter som jag lallar runt i lite för stora röda sidenbrallor. but i like it.
med tanke på att jag bara ännu luktar på bokstaven G i Gröngöling så undrar jag hur jag kommer känna mig om ett år eller två? kanske kan den där nöjda känslan smitta av sig lite även utanför salen längst bort i gymkomrridoren.. we'll see. det skulle åtminstone sannerligen vara på sin plats.

det där med bilen. ett jävla helvete. aldrig någonsin kunde jag ana att den lille söta gula kunde ställa till med så mycket problem. snälla håll era tummar för en soluppgång.


gosha da

stackars rolle.

2008-11-24
jag har suttit och sytt hela förmiddagen. ändrat lite här, klippt lite där, prålat och donat.
ätit tre kokta korvar och luktat på en skruttig clementin.

vi har hittat så många resor som är billiga och fabulous. till dominikanska, indien och frikkin vietnam. jag får nästan frosseriutslag när jag tittar på alla resor. men robi måste bara skola färdigt först och sen kan vi vinga bort. firade ju förra nyår i spanien, kanske skålar vi in det nya i en helt annan världsdel? hade inte varit pesten, nej inte något annat än guld.

när vi köper hus eller stuga eller slott någon gång ska det vara mycket fönster. stora härliga djupa fönster. som man kan sitta i. då ska jag dricka glögg varje dag, för jag verkligen gillar glögg. asmycket.

vad sägs om 129 miljoner ?

2008-11-22
vi diskuterar väldigt mycket om den tyvärr så omfattande religionen nu. i dessa juletider haha och allt. På vägen hem från träningen här om dagen med lite tid över på centralen innan tåget tuffade bortåt hittade jag koranen i pocketformat och slog till. En tjock jävla bok. jag läser och försöker förstå. eller vill snarare lära mig lite om vad det står i dessa skrifter egentligen som gör folk till trångsynta och fördömande tyranner. att förstå kommer jag aldrig.

jag har bland annat fått lära mig att kvinnan skall behandlas som din åker, du får beträda den närhelst du vill.
samt att de otrogna för evigt skall straffas av gud och deras bukar skall inte fyllas med annat än eld.
ty Gud är allsmäktig. och god, överseende och förlåtande. jamen då så.

igår var det den tjugoförsta igen som det är en gång varje månad men nu var det elvamånadersdagen. tycker jag är trevligt, ganska gulligt och väldigt skönt. jag o du. det är så det är och så vidare. näste månad blir det ett år (första gången för mig) och om vi vinner på lotto skall jag köpa oss ett hus i skogen någon stans. med en jävla utsikt så klart.

tusse ligger och kurar i soffan och för inte mindre än några minuter sedan låg jag och snusade i hans goda armar. han har jävligt snygga armar min man. han är jävligt snygg hela han. det tänker jag ofta på.


oh jag är så kass på att uppdatera. inte för att någon lär gråta över det men anyway.
ciao


vad skulle ni gjort för etthundratjugonio miljoner kronor ??
jag skulle hållt käft.