inflyttnings- och trettioårskalas!

2008-09-20
4/10 från ungefäringa klockan 19 så är alla snälla välkomna på kalas i våran fina lägenhet för att fira vår lya och för att ge robert en kram på trettioårsdagen :)
hör av er på något sätt om ni kommer så att vi kan beräkna om vi skall bjuda på mat eller nåt. Om eventuella presenter medtages så önskas utdrygning i vår reskassa eller också gärna presentkort på typ ikea.

så var goda att anmäl er om ni kommer så vi vet! ni är väldigt välkomna!

älskling

2008-09-15
jag älskar dig. som en böld och allt det där. du är en stjärna. min underbara stjärna.

snart ska vi ut och resa igen hjärtat. och det gör vi så bra.

get a grip

2008-09-13
alltså jag måste bara redogöra. att ha ett kasst självförtroende gör en verkligen till en sämre människa. insikten om en själv blir så sned att man till slut blir en arg självupptagen bitch. som jag. för allting har ju plötsligt börja handla om en själv. precis allting. man kan inte slappna av, inte i någon situation och när någonting går fel, minsta lilla grunka, är allt åt helvete och du är ansvarig. du blir ledsen, känner dig ännu mer värdelös och undrar varför du inte gjort bättre, gjort annorlunda. men så kan ju för fan inte vara fallet. släpp det! tänk efter, vafan, skulle allting verkligen handla om er själva? haha, du kommer bara göra fler misstag med skit i ryggsäcken, för du orkar inte vara den du vill vara och den du är. gosh, denna skit gör mig så förlamad av irritation att jag ibland vill dö. på riktigt. det håller en i ett järngrepp och släpper ta mej fan inte. bli vän med fienden och kom på ett sätt att binda ihop djävulens ben och på riktigt köra upp en bomb i röven på alltihop. tankekraft gott folk. lura er själva, intala er att ni tycker om er själva så mycket att ni nästan blir lite självkåta och förundras över vilket bra självförtroende ni har. vill ni ha cancer, tänk på cancer varje dag och dröm om cancer, och en dag kommer tumören att ha slagit rot och du önskar att du tänkt på liljor istället. låt axlarna falla ner till normalposition och ta tusen djupa andetag. köp en boxsäck och slå. le istället för att vara sura och skratta mer. krama dom ni tycker om och tänk att det är okej om dom inte alltid kramar tillbaka. för kramas inte för att få kram, kramas för att ge kram. gör ingenting du behöver ägna tid åt att ångra, beter du dig bra, så kan du iallafall gå runt med gott samvete.för fan. bjud på er själva o ta inte allt så jävla allvarligt!

bob

2008-09-11
nä det där funkar inte alltid. att vara klok och beslutsam. eller så misslyckas jag bara med att vara just klok och beslutsam. ska försöka lite till senare i eftermiddag.

snart ska dom in med en spruta i höften på mig och suga ut det som behövs för att kolla upp vad fan det är frågan om. jag har det så jävla bra. det är så. jävligt bra.


bränn offerkoftan

2008-09-11
jag fick en fråga en gång. frågan ställdes utav en man i den ålder då man kallas ung fastän man uppenbarligen inte är det för de enda som kallar dem för unga är de som för länge sedan förlorat sin syn till åldern. nåväl, han satt där iallafall i någon färgad slips med svettpärlor på överläppen och längst ute på näsan. lätt bakåtlutad i sin stol undrade han med en skånsk, jävligt glad brytning och en klingande feminin stämma hur jag skulle beskriva mig själv. hur en sammanfattning utav mig själv skulle lyda. i någon slags marknadsförande bemärkelse. jag skruvade på mig åt rätt så många håll gissar jag och vet inte ens om jag svarade på frågan. för vad säger man när trallalallalalaaaaaaa . . . nästa gång någon frågar mig ska jag ett två bam bam BAM!

när jag går så ser det ut som om mina vader vrids utåt jag ser lite handikappad ut, men det är cool.
jag har krokodilskinn på röven, men det är cool.
min näsa är alltid lite större i slutet på varje månad, men det är cool.
jag är bigfoots evil twin, men det är cool.
jag behöver inte använda rouge för jag blir ändå jävligt ofta röd i fejan, men det är cool.
det ska jag säga nästa gång någon frågar.blunda och let it burn. jag lade det i en rosa plåtburk en gång och hystade den åt fanders in i härskogen och den är nog rätt så rostig nu. så nu kan jag bara skratta åt allt. ha-ha

älskling, jag hittade ditt plektrum i dammsugaren

2008-09-07

sammanfatta mig aldrig .

2008-09-03
nu har jag varit vaken väldigt länge. fastän klockan bara slagit fem över tio. men jag trivs som firren. dock missade jag tvätt idag igen, det var ju igår. hur låter vattnet utan himlen ovanpå?

ja ja, på fredag måste vi kolla säng. det är bara ett måste, för så himla länge till går det nog inte. ryggen värker så du vet. du vet. fast det var mysigt att sova som inuti ett paket natten till ära. med solen nypandes i kinderna på den tidiga morgonkvisten.

matte matte prov skriva läsa matte matte. min stackars tuss. han har så mycket skola, och han vet inte hur duktig han är. alltså låt mig säga att ekvationerna han beskriver är obeskrivliga och ändå haffar han dom rätt. han är så duktig. kämpar, sliter och förtjänar att spela tevespel i en livstid som grattis när allt är klart. i en livstid. om han vill. han får göra vad han vill.

okej, det är faktiskt jävligt ball. lägenheten är under förvandling. fantastiskt blir resultatet och jag är glad att det snart är klart. då skall det krattas damm och skrattas. en annan sak som är jävligt ball är att jag alldeles nyss prel. bokade en flygbiljett till bangkok i slutet på januari och hem från vietnam i slutet på maj. det ni. woho det känns som en fantastisk dröm och, eller vänta nu, det är det ju också. hihi
(så om någon är sugen på att hyra vår lägenhet i några månader är ni mycket välkomna på audition!)

idag muay thai. himmel charlotte!!!!

o igår träffade jag hanna som är kär i en spansk man med rar röst och hon är så glad och det är kul att se någon som hittat så jävla rätt. hon byggde upp allt från noll, från minus, och allt hon är, allt hon har är hennes egna förtjänst. bra gjort girl.

kan han inte komma hem nu? hoppas provet går bra darling.