Lilla Fula Anna Anka.

2009-09-19
http://www.tv3.se/play (snälla, titta på första avsnittet av Svenska Hollywoodfruar.)
http://www.newsmill.se/artikel/2009/09/16/jag-vill-bli-en-forebild-svenska-kvinnor

Ja. Och när ni nu fått lära känna detta tragiska släkte av människan lite närmre. så läser ni denna artikel också. http://www.newsmill.se/artikel/2009/09/17/sluta-klanka-pa-anna-anka PATETISKT!

 

åh jag blir hysterisk som en sann amerikan på tjack.´little lies

2009-09-14
piss piss piss.

tur att träningen gick så helvetes jävla bra. underbart tur. bästa! <3

är detta vad som kallas pms? har aldrig riktigt funderat på vad för jävla symptom det där ger, har mest trott att det varit en dum ursäkt för ett engagemanglöst beteende. men jag vet inte längre. om det ger magont och div andra åkommor så varför inte sätta lite spjäll i skallen också? vaknar efter en skitdröm om att robert hittar någon överdådig kvinna i klass med megan fox (jag skulle bli så fett jävla utklassad) och måste till varje pris vara nära henne hela tiden. jag undrar om det är något eller varför han var tvungen att vara tillsammans med denna brud hela tider med alla ursäkter som det också innebar. men allt jag fick till svar var "näee det har inte hänt nåt, det är inget, jag måste bara.." bla bla bla. man slutar väl ensam tillslut ändå tänker jag när jag vaknar. glad att det bara var en dröm så klart, men ni vet ju själva hur det känns att vakna upp ur något som uppfattats som allt annat än just det.


usch!! jag mår dåligt av den här jävla sociala tävlingen som pågår twntyfuckingfour-seven. änna. man försöker stå utanför men hur det än slutar så mår jag dåligt över det när jag går och lägger mig på kvällen. och ibland som sagt, till och med när jag vaknar. aldrig får man lugn och ro i kroppen. skall man behöva vänta på att livet gått förbi innan man lyckas vara nöjd med sig själv. tur att jag börjar bli lite vältränad iallafall, det kan säkert göra någon nytta. då kan jag iallafall springa fort om... ja, om.


sen förstod jag mig inte riktigt på det där konceptet med att säga till mig att man aldrig någonsin vill ha med mig att göra mera, för att jag tycker att religion är något som borde förbjudas, kalla mig och robert för dumma i huvudet, jämföra oss med nazister(!?), och så vidare..för att sedan höra av sig några veckor senare bara för att undra hur jag mår? antingen så ångrar personen sig, det kanske inte var så farligt? eller så definerar hon "aldrig" helt annorlunda än vad åtminstone jag gör. Ska jag ta det som något gott nu då att hon bryr sig om mig och är så godhjärtad osv som faktiskt frågar hur jag mår, tar sig tid. eller? det dumma är bara att i mina ögon så har hon betett sig så himla illa att jag faktiskt inte kände mig överdrivet ledsen över förlusten av vad jag trodde var en utav mina bästa öppenhjärtade vänner, utan gjorde mig snarare tacksam över vad jag slapp upptäcka senare. mina goda minnen kommer alltid finnas kvar ändå och i dessa kommer även hon ingå, fram tills att hon alltså hade en önskan om att radera mig. för att vi hade olika åsikter. och för att robert hade valt ett annat sätt än hon att uttrycka sig på.

trots att det inte är så kan jag ändå känna att jag på något sätt förlorat. inte för att jag tycker som jag gör, eller för att jag stått fast vid det, utan för att det känns som om jag står utanför en gemenskap nu. som att jag betett mig illa när jag bara blottat tankar om hur jag kännt mig för en gångs skull, inte i hopp om att skada någon utan för att få lasta av mina axlar. som att jag uppfattas som en totalt hjärndöd liten tjej som inte kan göra annat än att hålla med sin onda pojkvän om hans åsikter om religion, när fallet bara är att vi råkar tycka lika i väldigt väldigt mycket, hur nu det kan vara dåligt och när du pojkvännen i fråga faktiskt är en utav de godaste människorna som finns.


nu är det kväll igen. jag hatar kvällarna. känner mig allt som oftast extra bekymrad när man skall sova. tur att jag inte har problem med sömnen iallafall så att jag somnar fort. tur också att detta, som allt annat, är en kort period av något som snart går över. imorgon vaknar jag nog pigg och glad igen. jippie!


snart snart snart.
a sunshine story in a pouring rain

2009-09-13
a sunshine story in a pouring rain
a sunshine story in a pouring rain


med lite siffror på banken

2009-09-10
Hej jag heter megan fox och jag har lite fler siffror på banken än du så därför är jag sjukt mycket bättre än dig. Dessutom har jag så smart valt att använda mina siffror till att finjustera mitt utseende så att det passar årets innelista på hur man skall se ut för att uppfattas som snyggast och därmed mäktigast på div olika marknader. Problemet är bara att jag vet egentligen inte vem som sa att jag skulle se ut så som jag gör nu för tiden, jag vet bara att för tillfället så verkar det fungera ganska bra om man ska se till alla dessa siffror på banken. jag lär ju ligga på innelistan ett tag till iallafall, bara jag inte förändras till det sämre; det vill säga bara jag inte typ går upp lite i vikt eller bara jag inte skulle våga vara mig själv. folk tycker ju faktiskt att jag är sexigast i världen också, jippie. ja, jag är ju en levande mall på det perfekta så det kanske inte är så konstigt. eller? synd bara att jag inte kunde sett ut såhär om jag inte haft siffrorna som krävdes. jag menar, jag såg ju nästan ut såhär innan men inte riktigt. det var inte riktigt nog. apropå siffrorna så tror jag att jag vinner över angelina och det betyder att jag är bättre. dessutom är jag mycket yngre och hon börjar faktiskt se lite risig ut. haha. ja, det vet väl alla att man inte får se gammal ut. för att då...näe, det bara är så. någon bestämde det och det finns ingen som inte håller med mig. ser man ut att ha levt så är det inte okej. du skall helst ha babyhy och babykropp och har du inte det så kan du glömma det mesta, ja då är du fett långt nere på utelistan lilla vän. Angelina är ju till och med hela 34 år gammal. HAHA, oldie!! är du kvinna får du absolut inte se äldre ut än trettio! vet hon inte det? nåväl jag ska inte säga inte, är du femtio kan det vara okej att se ut som trettio. till och med trettiofem kanske. men som sagt: bara om du är över femtio.

åh jag älskar att ha många siffror på banken och jag älskar att bara vara bäst. för det är jag. det står i tidningen.
Skönt att veta att man duger som man är. Ta vem som helst, ingen skulle någonsin tycka att jag ser bättre ut än megan fox. Jag vet det och det är fine. Visst, hon var sjukt mycket snyggare än mig innan hon gav med sig för offentlighetens patetiska krav, men hade jag haft alla hennes siffror hade jag också kunnat fixa till mig och jobbat upp mig på topplistan. Jag skulle fixat mina fötter, ben, rumpa, mage, armar, titts, näsa, ögon, hår, oj, det blev visst hela mig. men oj va snygg jag skulle kunna bli.

the fall

2009-09-08
I’ll get of this boat in a minute
‘cause I know you’ll be safer without me in itvuxen bäbis

2009-09-04
okej, nu är resan bokad o betald. men den skiten som vi bokade biljetten utav först, via beijing på hemvägen, hade visst råkat glömma säga till oss att vi bara hade några timmar på oss att betala, så den biljettjäveln försvann ut i intet. Men vi ordande det på egen hand ändå. dessutom blev detta nästan tvåtusen lakan billigare! now that's how it's done! nu åker vi den 19/11 - 26/1. Dock blir det alltså no china på hemvägen men istället spenderar vi lite tid i Vietnam. hoho:) vietnam har alltid gett mig krus bakom örona. spännande!

apropå dessa asiatsika grönblå paradis; väl på plats så är ju prostitution o div annan skit omöjlig att undgå. jag såg precis trade och usch säger jag bara. det är verkligen något jag skulle kunna tänka mig att jobba med, emot. det eller att hjälpa barn på andra sätt. på något sätt. mot onda vuxna. vuxna som tror att dom vet hur man skall bete sig. som tror att dom är bättre. som tycker att dom föregår med gott exempel. som några slags förebilder.nu blev jag jävligt irriterad här. inget man gör är gott nog! säger man si, är det för mycket. säger man så, är det för lite. säger man bra, är det för grönt, säger man blä är det för rött. lika bra att slänga sig i nåt hav. life is good.