okej.

2010-04-09
nu ska jag snart åter till ett jobb över natten. det strålar ute och vem vill sitta inne en hel dag då? inte jag, inte just idag. Tog iallafall en gött rask promenad imorse. Jag o malin på jobbet fick ett sånt jävla ryck igår på jobbet. Vi kollade på biggest looser och fick lite panik. måste börja göra mer än bara träna muay thai, vilket jag inte ens gör ofta nog. hoppas för i bölden att vi får nån jävla lägenhet inåt göte snart, så man kan träna varje gång och få lite ombyte. tror det behövs! eller jag vet att det behövs!

Sitter även o funderar lite på framtid. Vi e ju odödligt sugna på usa och värsta feting-roadtripen. Robert hade hittat någon biljett ner en månad och herrejävlar vad fint den hade suttit. men det är ju åter detdär med jobb, aaghhh, att det alltid kommer ivägen.. hehe.

annars tänkte jag eventuellt åka på någon form utav språkresa eller annan resa ett par månader, själv om inte robert är sugen, men till typ nya zeeland, sydafrika eller..usa.. kanske himalaya? nåväl. jag blir alltid såhär ressjuk och cp när det har gått mer än ett par månader sen sista hemkomsten. o sista resan blev ju lite utav en flopp, trots att vi hade mycket fantastiskt också naturligtvis! men annat blire när man håller på att dö. typ. hehe!

såhär kan det iallafall se ut på en resa. detta är ifrån kambodja när vi skjuter med bland annat colt45or på en jävla militärbas mitt ute på vischan:

och en random bild från singapore där man dricker världens godaste te tarik kan hitta höghus med hål rakt igenom.


hej så länge.