NYC

2010-05-25
yepps. hit åker vi snart och minglar med yellow cabs och äter på diners och blir tjocka. ska bli så jävla GÖTT!
här kommer mina list-skills väl till pass också, då det är så grymt mycket vi vill hinna göra (och äta) och lite planering krävs. inte så att vi kommer vara där efter nåt jävla tidsschema men ni vet, är man lite påläst så kan det bli så att man får ut mera av tiden. Kommer inte bli första gången jag åker till staterna, känner det på mig, men ack så nice det skall bli att äntligen få se, känna, höra, hur det är där.
Åtta dagars extra-allt och vi kommer sova i dorm med tio bäddar, så förhoppningsvis träffar vi även lite sjysst pack.


vi skall givetvis hänga lite i williamsburg och åka till coney island, ja vi ska sniffa på alla boroughs och gå upp tiiiidigt och sova sent! hihi jag älskar fanimej att resa. det är det bästa som finns!

pralinfantasi

2010-05-25
åh, jag älskar chokladpraliner. hårda, mjuka, krispiga, nötiga, krämiga, goda praliner! köpte mig (eller sambon köpte mig) en påse och dessa skall så väl avnjutas med kaffe, som maten i ugnen skall med riset. å så.

ooohja, fick igår hem mina nya tigi-produkter:

schampot är sulfatfritt och godkänd för balsammetoden som sista schampo eller som "någon-gång-ibland"-schampo. och balsamet är silikonfritt och också godkänt, de båda skall även vara riktiga fuktbomber och jag hoppas mitt risiga hår kommer må bättre utav detta efter en liten runda med saxen då också såklart. Fast först skall jag nog ljusa upp lite slingor och lägga i en neutral hårfärg, antingen igora eller wella color touch, så det inte ser så orange ut. Det passar verkligen inte mina färger alls. Jag ser ut som muppen och det skall fixas innan new york!

aight man.

see ya!

jag måste göra nåt åt mitt liv

2010-05-10
Detta funkar inte längre. Bittert och jävligt. som en riktig jävla dansbandsdänga. Allt blir bara en jävla sörja. och så fort jag lipar om det, så smörjer det till sig lite mer. LIFE IS GOOD!
kanske borde jag åka bort ett tag. känna mig lite levande. träffa nya, träffa nytt.
just nu känns allt som ett lifstidsstraff.
frågan är bara var, hur, när.
svaret är bara där, så, nu.
men, jag grinar inte, jag försöker bara tänka här.

Pappa kom hem från Thailand igår, han hade satt sig i lite polisklister mitt bland rödtröjornas barrikader, tack vare en liten colaburk han ställt, och glömt, på marken. tssEgentligen vet jag att jag har något jävligt jävligt bra o grymt o stort att bjuda livet på, jag har bara fastnat i vardagskarusellen lite. den jag hatar mest av allt. förutom på morgonen när jag får mitt kaffe och min lilla stund för mig själv.

Jag måste göra nåt. Jag måste få känna mig viktig och behövd igen. Det var så längesedan. Pirr i magen och allt det där. att bli lite generad kan jag tillochmed sakna, och att inte behöva sova eller att glömma o äta för..man lever på nåt annat.


ROCKET LAUNCHER

2010-05-06

PIOW PIOW PIOW!!!!


--> --> --> --> --G-A-M-E--O-V-E-R--

NÄR BLEV DU SÅ VACKER?

2010-05-01
lite konstig fråga men ändå jävligt, jävligt trevlig.

ullared knullared bullared.
igår var jag o morsan där en sväng och trots att jag inte köpte nåt så lyckades det gå på fan fyrahundraspänn. men det va gött! jag fick mig en jävligt snygg o välpassande (min kropp såg iallafall någorlunda normal ut i den haha) BH med matchande TROSA. det ni! voila, man kan inte bara köpa plastpåsar i evighetspack och mormorsbyxor för 9,95.sen köpte jag lite annan skit fast det var mest skit så det kan vi skippa.

åh, justdetja. vägen hem ledde förbi varberg o morsans väninna och tillsammans med detta trevliga väninnebesök fick jag mig en liten (ja, ganska liten faktiskt) överaskning! nämligen en superkompis som hette benjamin och som gjorde mitt hjärta till en liten tuss av bomull. jag hoppas att jag får en alldeles egen Benjamin någon dag. Så att man aldrig mer behöver vara ensam, liten o rädd! o så att man kan göra massa tokiga äventyr precis varje dag. jag tror till och med att jag längtar en smula.Förutom turen att bli bomullstuss så har jag ju turen att ha en mycket mycket god mor! hon är en smart, vacker och ståtlig kvinna och jag borde lära mig att tänka lite mer som henne.

okej, hej!