don't panic

2011-04-30


tenta-fan

2011-04-28
ååååååh. Har egentligen bara tyå en del kvar av tentan men ack vad det svider. I mitt arma sommarhjärta. Jag vill typ ut och springa, baka bröd, äta brödet som jag bakat (helst med mycket smör på) och dricka massa kaffe. på ballen. Nu sitter jag i kladdkakekoma idag igen, samma sak som igår. Jag vet att jag borde, men fa-an va det tar emot nu då när det väl är dags.
Läsa tråkiga jävla skitkompendium när man hellre vill läsa resetidningar! skriva 800 skräp-ord för att låtsas vara intresserad. Jag är inte intresserad av att tycka si eller så om Gregory Curries traces. I don't give a shit! Jag vill lära mig att animera mera, fota mera, filma mera, göra mera. Inte läsa om gamla döingar som hade för lite liv att leva.

Så, nu har jag fått ur mig det.


Och se, inte ens en bloggdesign kan jag behålla, jag bara var tvungen att ändra den till lite vårigare just årecis nu. allt annat är roligare än att sitta och skriva i tentamallen på word. Allt annat. Skulle tillochmed kunna tänka mig att tvätta fönstrerna. eller näh förresten. inte det.

Ikväll ska vi dra till försvarsmakten och springa hinderbana. WIIII!!!

ASPIRIN-mask #2

2011-04-26
Nu var jag precis på apoteket för att köpa den efterlängtade dunderkuren Aspirin. Men icke!! Han hade tydligen utgått ur sortimentet och istället fick jag alltså med mig Bamyl 500mg, jag kunde bara inte gå därifrån utan en gubbe. Så, hade läst lite om folk som använt sig utav Bamyl istället för Aspirin, så jag får helt enkelt hoppas att det fungerar lika bra. Har letat runt efter innehållsförklaringar och vad jag förstår så skiljer det sig lite i innehållet mellan de två men Bamyl skall iallafall inte innehålla något kalk. Så jag körde på.


Jag testade med två tabletter och tyckte det räckte gott och väl.

Krossa tabletterna och blanda med vatten. Jag blandade även ner lite honung och Aloe.

Lägg på masken försiktit på rengjort ansikte, med rena fingrar! Vänta en kvart. Hoppas på det bästa!

Nu efteråt känns det fräscht och lent och jag var tvungen att återfukta med ansiktskräm två gånger efteråt, det kändes som att det behövdes på mig. Ansiktet fick fin lyster och det ska bli spännande att se hur det fortsätter..

bröd & brön

2011-04-26
Tjoho igen!
Nej, jag har ännu inte hunnit springa till apoteket, men det ska jag unna mig i eftermiddag, aspirin here I come! Tänkte ändå göra masken framåt kvällen, inte nu när jag springer ute i solen på dagen. Ikväll blir perfekt, då får huden hämta sig ordentligt under natten också eftersom det är första gången jag gör den. Spännande!

Sen tänkte jag faktiskt baka den berömda filmjölkslimpan också. Så man kan käka. Det är tufft att vara fattig student, fast kanske inte ändå när man får äta sånt gott bröd. Idag tänkte jag testa detta recept. Hoppas det smakar som jag minns att filmjölkslimpa gör!

Sitter med tentan nu. Håller på med en analys om animerad dokumentärfilm. Har valt Aldrig som första gången att utgå ifrån utav Jonas Odell, och för er som inte känner till honom så tycker jag att han är klart värd att kollas in! Det är en ganska rolig uppgift ändå, sen att jag sitter här istället är en helt annan femma, ja det är ju ÄNNU roligare!

Idag har jag längtat så sjukt mycket efter att åka iväg. Inte att åka HÄRIFRÅN men att åka TILL nåt annat ställe. Se hur det är där. Känna massa lukter, höra massa nya ljud, se nytt, och äta hotellfrulle. Det hade jag gjort. Bara sovit en enda jävla natt på nåt lyxigt ställe för att få vakna på morgonen och tassa ner til en fet frukostbuffé. Det finns inget som bästa bufféer, särskilt på frullekvisten. ÅH! ge mig god damn.

Apropå BRÖD & BRÖN så har jag funderat mycket på det där med BRÖN. Fan va jag funderar mycket, mycket onödigt dessutom. Men när är man nöjd? Med sin kropp? Med utsidan och insidan av den? Alltså missförstå mig inte, för jag har börjat släppa det där. Jag skiter mer eller mindre i det, iallafall när det väl kommer till kritan. Jag vet att jag ser ut som jag gör och jag mår inte så värst dåligt av det längre. Ibland, men allt som oftast inte. Jag tränar, äter bra och unnar mig för både kroppen och sinnet goda och således kanske också mindre nyttiga saker ibland, men för mig gör det inget. Det är det liv jag vill leva, ett lugnt liv utan massa förbud förutom förbudet att må dåligt. Jag vill må bra och jag mår bra. Jag ser inte ut som den perfekta kvinnan skulle se ut i någon annans ögon men i mitt vokabulär finns heller inte ordet perfekt med som en värdig invånare. Perfekt är ett subjektivt ord och vad är subjektivt om inte allt, däri även en kroppsuppfattning? För visst är det endast och enbart en uppfattning? Eller vad säger ni?
Varför skulle man därför vara uppfylld av ofullständiga känslor för andras skull? Jag vet att det är stort och klyshigt men är inte idealen som skapar måtten det om något? för STORT och klyshigt. De är invanda påhitt. Vilken jävla dålig ovana. Nåväl, back on track.

Jag tycker, som säkert så många andra att mina bröst inte är som de borde, iallafall vissa dagar. Haha! lite för lite si och lite för mycket så. Men det jag undrar är vart det kommer ifrån? Trött på gnatet och ännu mer trött på att JAG tar åt mig, jag som avskyr det där. Men det är inte konstigt, vi har matats sedan vi var miniMALA. Jag har tittat på "plastikturisterna" på fyran eller vilken kanal det nu går på och helt sjukt nog har jag blivit lite sugen. Det ser så lätt ut, att fixa till sig. Att inte behöva bry sig mera. Bli "nöjd". Kanske är det inte så farligt!? Lyfta lite, få lite fastare pösar ovanför magen. HAHA! det är ju bara två pösar under magen, vem fan bryr sig! jag blir så arg på mig själv! Imorgon känns det säkert bättre, imorgon kommer jag titta ner och skratta. inte för att de inte är som de kanske borde, men för att dom är just det. Som dom borde.

--<3 tits!--ASPIRIN-mask

2011-04-25
Ja ni läste rätt. Har fått tips både av en skönhet och boken om skönhet (skönhetsbibeln) som jag köpte här om dagen. En bok som jag för övrigt rekommenderar starkt!
Imorgon skall jag nämligen testa att göra min första aspirinmask. Den skall fungera som porsammandragande och exfolierande. Den skall också vara en höjdare på att dra ut smuts ur porerna för att lämna en babylen och fräsch hy med mycket lyster. Vissa har även sagt att deras acneärr blekts. Apropå acne så skall det hjälpa mot denna åkomma också. Kan ju inte annat än hoppas på det bästa!

Jag har googlat och kikat runt lite för att se vad andra tycker eller har erfarat. Vissa verkar blanda med honung, andra med aloe vera och vissa kör bara med vatten. Hur man än gör så skall man inte göra det för ofta i början utan ta det lugnt och känna efter hur ens egen hy reagerar. Och viktigt är det att återfukta efteråt!

När du är på apoteket och handlar skall man inte ta acetylsalicylsyretabletterna trots att det är denna ingrediens man är ute efter. Anledningen är att dessa innehåller andra ingredienser som täpper till dina porer istället. Samma sak gäller brustabletterna, de är inte heller ett bra val. De tabletter man skall satsa på är alltså "Aspirin 500mg".
Så hur går man tillväga då?

¤ Man tar ett par,tre,fyra tabletter (det verkar variera) och blandar med exempelvis ett par droppar vatten. Mortla tabeltterna eller krossa dem med baksidan utav en tesked. Använd en äggkopp eller liten skål att blanda i.

¤ Det skall vara såpass mycket vatten (eller vad du nu valt att blanda med) så att blandningen bildar en pasta. Inte för mycket så det blir rinnigt och alltså inte heller för lite så det blir för torrt.

¤ Tvätta ansiktet och händerna noga och applicera sedan masken. Låt verka i typ 10 min (verkar också variera från 5-15 så pröva dig fram) och skölj sedan av masken samtidigt som du använder resterna av masken i ansiktet till att peela lite lätt med det som är kvar från masken. Men gnugga absolut inte för hårt! Utan var varsam och rädd om din fina hy.

¤ Återfukta!Efteråt verkar många ha delade meningar om hur masken visar sitt resultat. Och det är klart, det vet vi alla att allt fungerar olika på olika hudtyper. Och jag har alltså inte ens testat om den fungerar på mig, men om ni har testat så dela gärna med er om era upplevelser!
Här, här och här kan ni däremot läsa lite om ett par som faktiskt har erfarenhet av det. Annars är alltid Google lika hjälpsamt.

Så, imorgon bär det alltså av till apoteket för att inhandla värktabletter för utvertes bruk!

Idag & lite igår

2011-04-25
Jag presenterar härmed min lilla lilla animation som jag kämpat o slitit med. Den blev som den blev, & den blev åtminstone såhär:
http://vimeo.com/22836855

BÄTTRE & så

2011-04-25
Snuvig men glad. Svullen men lättsam. Ful men rosig och nöjd. Idag känns allt bättre. Så mycket bättre. för mig iallafall. inte för Sarah, stackarn är nedslagen som jag var i förrgår. Jag gav henne kuckelimuckmedicinen feel-good-film och glass. Hoppas det hjälper!!
Jag har inte suttit på bloggen knappt någonting de senaste två dagarna, utan bara njutit ute på ballen och i skogen. I solen. Grillat och myst. Gillat.

Kom nyss hem från en liten stadsvandring i Skövde. Vi bor ju faktiskt här nuförtiden men inte fan vet vi hur det ser ut. Förrän nu!

UP YOURS

2011-04-23
Åh GUD, alltså inte Gud som i Gud utan Gud som i FAA-AAN!
Idag har jag haft en av mina sämre dagar på länge. Eller ja, mer säger jag inte men jävlar va jag har bölat och mått. Hatar dagar som skall bli bra med storslagna planer och allt, men som faller plattare än pannkakan till marken och säger UP YOURS. Men kanske är de dessa dagar som gör de bra dagarna så jävla bra? Kanske är det dagar som dessa som får mig att känna mig på topp sedan, som får mig att sova gott ikväll och som får mig att skratta extra mycket nästa gång. Hoppas det, annars vore det fan förjävligt.

Jag har iallafall köpt mig en liten bok, och jag vet..Jag skulle inte köpa NÅT onödigt denna månaden, men det var ju halva reapriset och jag köper så sällan böcker. Det var en bok jag verkligen ville ha och idag passade extra bra. Jag får helt enkelt skita i att köpa en limpa bröd eller nåt istället. Det är ju knappast så att jag har några andra dyra laster i mitt liv. Jag röker inte, dricker knappt, snusar inte, äter inte massa lunch ute eller nåt över huvud taget ute, köper sällan godis (om än kakor ibland) och ja.. fan det var jag värd.


länk till denna underbara bok kommer här.

Mitt fynd kostade dock endast 64,50! Vilket klipp! Woho nu skall här snyggas till och lära sig allt som finns att veta. Kan behövas!!


paow

2011-04-22
Nu väntar veckans sista muay-thai-pass. I onsdags blev jag som sagt tillfrågad att gå en match i sommar. I juli närmare bestämt. Jag skall fundera extra mycket på det under passet. Ikväll kanske det bli glass? Jag är sugen!! Värmen till ära liksom. (det finns alltid en anledning..)

BILD

 

GLA PÖSK på er dessutom, ni som vill, ni som gillart! För oss betyder det mest grill och mys, inget annat.


TJOCKLAD+F5

2011-04-21
Japp. Så var jag igång igen. Choklad choklad av dig blir jag så glad! En stund åtminstone. Handlade förut och givetvis kunde jag inte hålla mina fingrar ifrån en påse med mina favorit-choklad-kulor! MMM!! och nu sitter jag här... nam nam!

Är helt sjukt trött idag. Jag är redo att somna som en liten unge. Har suttit och fightats med den jävla bloggdesignen som inte tycks bli bra, men nu får det vara för ett tag. Orkar inte greja mera! Men tryck F5 så sidan uppdateras, förut var det nämligen helt KAOS.

Ska sätta igång med det sista animerandet nu. Vill verkligen bara bli av med det. Vill sätta igång med musikvideon jag skall göra till Daniel istället. Känns mycket roligare!

Det värsta (bästa) är att påsen kommer vara slut tills ikväll. I can feel it..

se vilka små raringar! bruna chokladiga bollar av..ONDSKA!

 


Inspiration

2011-04-21
Här kommer lite inspiration för dagen. Bilderna är inte mina (tyvärr) och jag länkar till fotografen om jag kan.

#1 #2


#3 #4

design?

2011-04-21
Vilken tycker ni?
gammal eller ny design?
Eller kanske ska jag göra en ännu bättre?träningsvärk

2011-04-21
Herrejävlar. Idag känner jag att jag har en kropp. Den gör förbannat ont. Förbannat jävla ont! Det värker i axlar, ben och i ena vristen. Tyvärr är smärtan i vristen ingen träningsvärk utan så kan det helt enkelt gå när man tränar thaiboxing. It's tough baby! Igår frågade tränaren mig vad jag säger om han säger match? HJÄLP sa jag. HJÄLP sa han? Mummel sa jag. Vi kan iallafall att jag skulle hem och tänka seriöst på saken. Och oj det gör jag. Läskigt känns det, jag, thaiboxingsmatch. I juli. Då blir det mycket hård träning fram tills dess och alla söndagar blir dedikerade åt fyspassen from hell. Men det kanske är kel? Jag hörde Lisa Miskowski en gång säga hur hon ofta försökte slänga sig utanför sin comfort-zone, bara för att utvecklas som människa. Och visst är det så, om man bara stannar där man är, i de exakta miljöer man vet om, så utvecklas man aldrig. Och vem skulle inte vilja det?

Jaja, jag skall tänka på det. Har en obehaglig känsla som säger mig att jag inte har så lång betänketid bara. Och om jag väl sagt ja, då är det ON.

Igår sprang (joggade) vi i skogen igen. Vi tog 4km och den var späckad med branta backar åt alla håll. Jag var verkligen helt slut efteråt. Men så jävla nöjd att vi börjat komma ut! Som jag längtat.


kaffetant

2011-04-20
Nu sitter jag här med mitt älskade kaffe och gräddersättning!? Vad är det kan man undra, och Varför? Men, fick nån påse nån gång utav min kära mor. Tror egentligen det är en såndär påfyllnadspöse till sånadäringa kaffemaskinerier, men en sån fick jag iallafall. Och när man har det i kaffet blir det gräddigt å gött, plus att det smakar precis som kaffet i Thailand gör, och för mig är det lite lycka!
Nu är det dags för en runda i skogen igen. Andra gången och det ska bli gött att förhoppningsvis känna mig piggare på banan denna gång. Kom igen nu kondisen, kom igen!


säkert jättenyttigt... men wtf!

dessa mörka ringar.. WELL WELL!

Time 2 die

2011-04-19
Jävla After Effects håller på och crashar hela tiden just nu. Bäst att jag skiter i det för en stund. Nu när jag äntligen hade kommit igång! Tack för den!! Hoho, det är ändå dags att checka ut snart. Trött som vanligt när klockan närmar sig 22, hehe.
Äsch. Vi grillade burgare förut. På älskade ballen. Kära älskade balle! Han är så jäkla bra att ha, dagar som dessa.

Osthyvel och vinterhandske i skinn. O ja!
rissallad med linser och fetaost. och tabasco såklart!
Å efterrätt ska man ha. det vet väl alla.


Hittade en cykel förut. Ringde tanten som hade annonsen och tantens gubbe sa "kom imån". 200 pix om jag lyckas pruta en hundring. grön är den också! bästa färgen.

 :2

2011-04-19


:1

2011-04-19
Här är mitt collage som jag ställde ut på förra kursen. Det är ett arbete ur mitt valda tema: FEELGOOD (saker som får mig att må bra) och hör ihop med filmen jag länkade till i förra inlägget.Tikei

2011-04-19
Idag fick jag min beställning från Tikei hem i brevlådan! Snacka om snabb service! Beställde i söndags och två dagar senare kommer den på lådan. Det gillas skarpt! Seriöst och bra. Nåväl, inte nog med snabb service, jag fick två gratisprover på ett par olika ögonskuggor dessutom!
För er som inte vet vad Tikei är så är det ett svenskt företag som gör och säljer oerhört billigt och högkvalitativt mineralsmink utan Bismuth Oxychloride som finns i många andra mineralsmink och kan orsaka irritation på huden. Det är Bismuth Oxychloride som skall göra att man får den där lystern, men det kan jag klara mig utan isåfall.

Jag har givetvis redan hunnit testa sminket och det är helt perfekt! Jag köpte det lilla foundationpaketet i färgerna P2 och P3 med en ultimate kabuki. Sedan lade jag till en bronzer nu till sommaren och även ett prov med finishing veil. Det sitter som en smäck och lätt att applicera med kabukiborsten som dessutom inte är gjord utav djurhår utan helt av syntet. Supermjuk och kompakt borste och jättebra burkar med många hål så att pudret kan åka ner i burken igen och slippa ligga och skräpa i locket.

Det känns skönt på huden, och det pirrar lite, men vad jag vet så är det precis så det skall kännas. Känns underbart att veta att allt är helt naturligt och ingenting kommer förstöra min hy mera. Får se om den gör huden finare också, många har faktiskt sagt det om Tikei, att deras hy har blivit mycket bättre efter användning.

PEACE!GONE fishing

2011-04-19
Ja. Idag vill jag bort nånstans. Helst till ett stort turkost hav med mycket sol. Där skulle jag vara och äta godaste maten, sola godaste solen, bada godaste badet. ÅÅH! om man ändå vore miljonär..Då skulle jag ändå byggt mig ett hus vid ett underbart hav. Där skulle vi bo. Robert skulle ha en egen studio där han kunde göra sin musik, och jag skulle ha ett stort, ljust och eget rum där jag skulle göra allt mitt. ÅH!
När vi var på ICA igår så var det flera lappar vid kassorna där personalen gratulerade den person som köpt sig en trisslott med tv-vinst på.. Nästa gång hoppas jag att det är min tur. Det hoppas jag verkligen!


Tuffa moln på himlen idag. Emmapemma, vad kallas dem?havhavhav..

RUN 2 RUN

2011-04-18
Jess! Vi har nu varit så jävla bäst och sprungit (okej, joggat) en halvmil i fina fina skogen och runt fina fina sjön. Fan va skog e fint å bra. Och YES va det känns skönt nu. Grillen står och brinner typ och snart skall fläsket lagas! och vi skall frodas!

Nu sitter jag dessutom här a la omgång#2 med ricinolja i hövve.
Jag glömde visst skriva klart.
Och på tiden som gått har vi varit på en promenad (helt normal promenad) och köpt svinigt dyrt kaffe! Vi dricker nämligen bara koffeinfritt kaffe här i vår lilla twosome, och räven i röven va dyrt det har blivit? eller har det alltid varit lika bedrövat kostsamt? Nåväl, vi får väl (jag får väl) dricka mindre koppar. Eller plugga mindre, tror det blir alt. 2.


grönt är skönt. nästan så jag vill äta det.Robert hade visst fått tag i mina mysstrumpor och tyckte det såg snyggt ut när han drog upp byxorna lite mer än vanligt. Jag håller med! skitsnyggt robert!


som sagt..en helt vanlig promenad med oss! Tror vi blivit förgiftade av solen..

Åh, jag har verkligen inte gjort alls lika mycket tråk-måsten som jag borde idag. Istället har jag bara gjort roliga saker! Dumma mig!! Men men, what the hell, så kan det gå!

Fick ett mail förut om att mitt kära mineralsmink från Tikei har skickats. Snabba picks!
Är så otroligt förväntansfull, och hoppas på att inte bli besviken!

TO DO...

2011-04-18
AAAAAAAAAAAAARGHHH!!!! Jag kommer INGEN vart med min jävla animerade kortfilm idag. Som tur är, har jag noll föreläsningar denna vecka och kan sitta o jobba med den tills hjärnan blöder. Någon som sett min hjärna btw? Den tycks ha sprungit iväg och gömt sig. Förmodligen har den blivit påkörd av nån jävla bil på sin väg till en bättre ägare, och nu sitter jag här med bara en jävla massa luft däruppe så att säga.
Åh, dessa slöardagar som bara borde spenderas ute i solen och eventuellt i soffan med öppen balkongdörr. Och inte vid köksbordet med fyrtioåtta överlevnads-kaffe-koppar och en bortsprungen hjärna.

jag fjäskar för mitt borttappade organ. komsi komsi!

fin utsikt iallafall! men ack så distraherande.

dator.dator.dator.

kaffe.kaffe.kaffe!


som ni vet är allt annat mer intressant och lockande än måsten ibland. Men idag kunde inte ens posten ta mig ifrån datorn en stund!


Nu kom vi på bästa planen, jag o min, han den dära. Åka upp till Billingen (friluftsområde i Skövde) och springa första gången för i år! Sen blir det grill på ballen och ÖL. Åh! Jag älskar fint väder och fint väder älskar mig. Ps. Öl är skitbra när man precis har tränat... haha.

PUSS!

family

2011-04-17
Igår spenderades i Alingsås med alla dom vi inte träffar så ofta och fasen va fint det var! Jag och lillebrodern har båda fyllt år och igår firades med svinigt god mat och bästa kakan. Alla var glada och jag är så glad för att jag har en sån fin familj! Det var nog längesedan jag tryckte i mig så jävla mycket socker också, men ack va det var värt det.
Ska bli så grymt bra sen när farmor o farfar flyttar till alingsås också, då kan vi ses mycket mera.

Söta farmor anknäbb och farfar!


En nöjd far.
Den sjukg goda, sega, knäckiga oboyskapelsen som min bror hade gjort. Så jävla god!
Glass o hallon till den o livet va gjort.


Sen på kvällen när jag var tillbaks i arma Skövde tog jag mig till kvällens fighting-gala där jag egentligen skulle varit funktionär då min klubb är med o arrangerar det hela, men det blev så sent. Jag såg någon match, tog lite kort och sen var jag så jävla trött så jag drog hem.. och för att bota min trötthet allmänt halvavdankade känsla och sådär så tryckte jag i mig detta: (vad gör man inte)Här är en match mellan en från vår klubb och en från Skara tror jag. Tyvärr vann den gulshortsade skarabon matchen efter att ha gett klubbmedlemmen (okej, jag kommer inte ihåg hans namn) en rejäl dänga under hakan, men fint jobbat ändå!

så kan det gå.

Nu sitter jag ensam hemma efter första ensamma natten på länge, i en tom lägenhet och göttar mig i takt till solen utanför! det låter som sommar, med gräsklippare och fåglar och balkongdörren står på vid gavel! Känner för att ta mig ut på en springtur! Men! tror jag ska borra lite med min nya fina borrmaskin jag fick igår! hehe

Har även haft en god väl efterlängtad pratstund med min käraste Emma från Australien. Skype is the shit när avståndet är ett ass.
Tänk att jag skulle bli så glad för en jävla maskin. Men ack va glad hon är!! PUSS på den, lille Herbert!
Nu skall här borras och börja renoveras!


en liten film!

2011-04-16
Jag har ju glömt att visa min första egna lilla film jag gjort i utbildningen. Andra kortfilmen, men första på egen hand. VeryWell, kort sagt är det en film om fina ting. Just som titeln antyder!
Titta, tyck till, kritisera och sprid gärna vidare!


Alla som behöver en liten uppiggning såhär på våren, den här är till er!


>>>  http://vimeo.com/21193174


ricinoljan!

2011-04-16
ÅÅh, jag har upptäckt en ny metod för att få böljande friskt, glansigt och tjockt hår! Som dessutom skall växa som ogräs sägs det. Nåväl, växer det åtminstone över huvud taget så skulle jag bli nöjd. Mitt hår har nämligen tyckts stanna i någon tråkig slags medellängd, och vägrar växa sig långt, så ja tack till PLUS x centimeter!

Metoden går hur som helst ut på att gegga in sig i den frodiga oljan RICIN-olja som går att köpa billigt på bland annat Bodystore. Man skall, två-tre gånger i veckan massera in oljan i hårbotten, och ända ut till topparna. Det går åt en hel del och blir riktigt gojsigt, testade första gången idag, men det var lite roligt. Kanske för att jag känner mig så förväntansfull!
Efter man geggat in håret ordentligt så låter man det sitta i under 20-30 min innan man shamponerar sig som vanligt.
För mig gick det åt ca 50ml men om det fungerar vet jag att jag kommer tycka att det var värt varenda öre!

Såhär ser flaskan från Bodystore ut:Jag skall lägga ut för- och efterbilder till er som är intresserade!
Väntar på resultat med spänning..

Om ni själva testat, eller vill pröva och delge era resultat och åsikter så skulle det vara jätteroligt!


Ha nu en underbar natt för er som inte redan sover. Jag är dötrött och kommer somna bums ikväll.
HARE!