Parporträtt i studio

2011-12-22

Yes. Och nej, det var icke så lätt som det låter! Jag har fotat en del i studio innan, men aldrig på uppdrag som nu. Men det var skitkul, och förbannat svårt. Det krävs väldigt mycket av mig bakom kameran, jag måste inspirera, dirigera och verka säker. Men det blev inte riktigt så, det var just det som var så svårt. Som tur var hade jag ett par finigar som jag känner framför kameran och dom engagerade sig mycket själva. Här kommer ett litet smakprov på resultatet, och du som tittar: kommentera gärna och ge mig feedback, det behöver jag!

 


självporträtt

2011-12-20

denna färgen vill jag ha!

2011-12-20


blanda hårfärg

2011-12-16

Jepp. Idag slog jag till.

Köpte två olika Casting Creme Gloss i nyanserna 734 (guldkopparblond / amber brown) och 801 (satin blond / ljus askblond). Är ute efter en färg som i min dröm liknar detta exempel:

 

(www.taaz.com<-- skitbra sida om ni vill göra en virtuell makeover på er själva, testa en ny hårfärg/frisyr/sminkning. Funkar skitbra och är väldigt enkelt!)

 

Nåväl.. Sitter med färgen i nu och är lite nervös. Blandade i 1/3 del av kopparfärgen i hela den blonda plus lite extra utvecklingsblandning. Tror jag tog lite för lite av kopparfärgen för än så länge ser det mest blondt ut. Återstår att se! Den färgen som är över oblandad kan jag ju spara och använda igen om jag vill, däremot får man aldrig spara blandad färg.

Såhär var färgen innan hur som helst:

------------------

UPPDATERING:

Efter första färgningen blev det mest satinblondt och de koppriga tonerna från den andra färgen syntes tyvärr knappt. Så jag slängde i resterande utav kopparfärgen och såhär blev resultatet:

Jag tror helt enkelt det hade blivit bäst om jag bara struntat i 801an. Men det vet man aldrig innan! Det är ett litet vågspel men efter ett par tvättar kommer det nog kännas bra! Färgen är ju fin å allt, kul med lite förändring!


<3

2011-12-08

There's a crack in everything,

that's how the light gets in.


hej snön och hej vintern

2011-12-08
Är det vinter på riktigt nu? Bara för ett par dagar sedan singlade den första snön över Skövde, eller iallafall över våran gård, och det känns mysigt! Himlen är sådär tjockt aprikosfärgad och det känns mysigt att sitta inne med
tända ljus! weheartit.com

Behövde lite mysfaktor! Inte mindre juligt blev det när vi hade finbesök av våra familjer för att gå ut å frossa i julbord. Det vart riktigt lyckat och stället vi hade bokat bord på knows how to do it allright!! Jag älskar att gosa till det med människor som är fina o goda. Nu håller jag mig ett tag!


Och inte bara det! Vi la klart golvet i hallen och såhär snyggt blev det! Vi är riktigt nöjda, bara lite lister kvar och sen är det klart! Sån jävla bra känsla när man är färdig och bara får ägna sig åt piffet.

 


I love you this year

2011-12-03