NYC

2011-10-31
Just nu sitter jag mest o längtar tillbaks till New York. Nya kursen startade idag, utan någon som helst vila sedan kursslut i fredags. PUST! Jag fick sitta o försöka beta igenom 50 sidor bla bla bla igår kväll när jag kom hem efter jobbet. så PÅ'T igen! 

Känner noll motivation och vill mest bara åka iväg just nu. Alltså, jag är glad o mår bra, har energi o allt men känner INTE för att spendera de 5 nästkommande veckorna med att enbart begrava mig i .pdf-er och blöbb om narrativ och transmedialt berättande. No no no.

Vad sägs om en film i Bryant Park istället? Där satt vi för inte så jävla längesen (eller jo, förra våren) men MY GOD vad jag älskade det stället. New York alltså. Vilket place! Det är därför jag ska bo där när jag blir stor. That's just the way it is.

Lite shopping på bästa affären mitt på Manhattan.

Dagliga frukoststunden i Brooklyn. ALLTID lika bra.

Jag älskar verkligen mat. Särskilt Mac&Cheese i Chelsea. God damn.

Jag vill. bo där. och inte räcker tiden till

2011-10-29

HOME SWEET HOME

2011-10-29

Tänkte bjuda på lite bilder av mitt fina hem. Vi har ju ganska så precis budgetrenoverat köket, och jag gjorde ett rätt så jävla bra fynd om ett köksbord + stolar som jag klädde om. Vi är väldigt nöjda, för det går att göra MASSOR med lite pengar!

jag gjorde en lampa av spets till hallen! se mer här


å så gjorde jag ett nyckelskåp av en gammal trälåda och en sjal. å lite ståltråd!

det var ett litet smakprov! Kanske kommer det mera?

NÄSTA projekt blir...Hallen! vi har redan köpt fina tapeter:) ska bli apskoj.
XMAS

2011-10-29

Jag vet, det är aaaaaldeles för tidigt med all julfrossa..MEN! jag, denna förmiddag, kan bara inte låta bli! Sitter å gluttar mig igenom alla sidor på HM:s hemsida och hela kroppen bara längtar till jul. Det ska bli så piiiiiiiiiiiiiiip mysigt!

Vi har självstudier hela december nästan och det innebär förhoppningsvis massa kvalitetstid o mys med vänner o familj.

Förra året bakade jag o mina två allra finaste vänner vörtbröd (receptet som står på santa marias vört-mix -svingott!!), lussebullar och drack glögg till julmusik. Så sjukt mysigt. 
Jag älskade vekrligen julen när jag var liten, men på senare år har jag alltid jobbat och efter det att jag o min familj tröttnade på all julstress för några år sedan har vi också försökt resa bort o fira den i något soligt land, utan all panik med klappar o måsten. 

Men nu, de senaste två åren har julkänslan letat sig tillbaks till mitt lilla bittra hjärta och jag kan knappt vänta.

 

jag å min karl

2011-10-28

Vi har ändå det ganska bra. Visst, det är lite upp och ner. Man blir osams, man bråkar. Men vi älskar varandra. Och under snart 4 år har vi redan hunnit med bra många resor (men aldrig nog) men också en och en annan känslomässig påfrestning. Jag har varit nära att dö (haha på riktigt) och vem var inte där då om Robert. Han tog så fruktansvärt bra hand om mig. Min fina bästa Robert. Vi har köpt en lägenhet ihop och renoverat vårat första kök tillsammans. Vi har förlorat vänner med varandra och funnit nya. Vi har skrattat ihjäl oss ett antal gånger, och återuppstått igen. Robert är min bästa vän, och jag är hans. Och någon gång ska vi gifta oss i en blommande körsbärslund!

 


Tamron 17-50mm f2,8

2011-10-25
Ja. Alltså, äntligen. Äntligen har jag köpt ett ordentligt normalzoom till min fina kamera. Jag har vanligtvis på gluggen 50mm f1,8, men den tycker jag inte alltid gör ett bra jobb. Det är jättebra på sitt sätt, men jag tycker det också begränsar mig ibland.
Visst, jag är medveten om att det nya inte är ett proffsobjektiv, inte på något sätt, men nu skall vi inte vara sådana! Det är en normalzoom som kommer att göra min EOS 550d större rättvisa. Förhoppningsvis! Och mig också för den delen.

Jag ser mycket fram emot att få den på posten, förhoppningsvis imån! Wii!

 

 


fotobloggen

2011-10-11

Glöm den ej!! ;)

http://photosane.blogg.se/


Sarah Nyman.

2011-10-11

Ja, här är hon. Hon som tagit den vackra bilden av mig som jag nu har valt att ha som header. Jag tycker bilden är ett perfekt porträtt av mig, det är precis så jag känner mig och ser mig själv. Inkurad i en stor ullsjal jämt och medvetandet någon annan stans. I min egna värld, där vill jag bo, och det är helt okej.
Här hittar ni hennes blogg och kan följa henne!


att klippa lugg o att få en kär vän på besök!

2011-10-11

Hanna den bävern kom på besök. Skövde blir så mycket bättre då! och även mitt liv..heh!

vi tog några glädjeskutt.

å jag blev med lugg. välkommen tillbaks luggen! I've missed you!

Fika är alltid lika bra. Det botar vad som helst. Särskilt med hon den där Hanna!

snygglo! glado! tuss!

sommarsolens sista kik. ganska perfekt tajming. ganska perfekt alltihop.
dricka öl framåt kvällen..

å grimasera. mest för att det spelades Thomas Ledin greatest hits.. Och för att det var på bishop det gjordes.. only in Skövde!

sen gick vi hem! nöjda å glada å frodiga som alltid. Until next time baby!

<3


http://photosane.blogg.se/?tmp=03183615

2011-10-03

http://photosane.blogg.se/?tmp=03183615

 

Ett litet urval från Sarahs foton av mig, första fotosessionen i studion. Kika o kommentera!