never odd or even

2010-06-15

Nu är det redan kvällen och dagen spenderades på olika håll, fram o tillbaks i stan, äta sommartårta (jordgubbstårta) o sill med potäter, köpa midsommardrickat, städa lite äta lite fixa lite nu packa lite. imån åker vi ju. det gick så fort. hit menar jag, från då. nu är plötsligt biljetterna på riktigt och snart vimlar yellow cabs omkring oss och hålla hand med blåsor om fotsulorna.
det är lite pilotstrejk passande nog men jag litar på att vårt plan lyfter och att new york omfamnar oss som det äpple det är.

igår såg vi Mr. Nobody som var absolut helt satans fantastisk. 9 av 10. lätt. underbar. se den se den se den. bara så.

Jag får sluta nu att dö inombords om jag inte får tillräckligt med kramar ibland. för jag dör nästan då. det blir som om hjärtats blodtillförsel stryps och tillslut svimmar man eller som punka i cykeln flyga in i staket med huvudet före svimma svimma dö dö. Jag måste bara stå ut nästa gång. annars står vi inte ut alls. men man får hjälpas åt också, vara två om att baka kakan, två om att sträcka ut, ta emot, omfamna.

hejdå så länge nu. bye bye som dom säger i amerikatt.

see ya later!

ingen sol utan himmel.

2010-06-12
man ser rakt in däröver mittöver. två jättemysiga säkert jättekära säkert jättejättekära. han dansar runt och skakar flaskor vinkar ur fönstret tänk om han vinkar på mig. hon är nog inte som jag. inte lika tom dum ful dum dum dum. ursäkta för att jag blev sånhär. en sån som man inte vill veta av inte orkar med inte helst vill titta på gärna. kan inte en mangel platta till mitt huvud så jag slipper känna tänka bry mig mera. trött på att leta meningar trött på att skämmas trött på att önska vara någon annan hela tiden. ledsen över att jag inte har en favoritsång förkrossad för att jag inte kan göra någons liv värt att leva.
kanske borde jag ta mig i någon krage kanske borde jag flytta ett tag. mitt liv blev bara inte som jag ville. jag blev den jag helst inte önskde.
dags att bygga väderkvarnar var det en gång någon som sa. en jag tyckte så mycket mycket om! en viktor, men viktor vart försvann du? och emma och anna och anna och malin och alla andra? varför står jag här och sitter här och bryr mig inte om någonting ens? jag önskar jag kunde bli en asagod tårtjävel som nån kunde bara vräka sig i helst allt med detsamma så huvudet slutade spränga så förbannat.

AAAAAAAAAGHHHHH! panik!!! panik-panik!

-brukar du svimma?
-nej.

"det är livsfarligt att luta sig inåt".


please, buy me a one-way ticket.loose me or looose me.