det var en gång ett postkontor .

2007-12-12
paul, ut med ketchupen paul!
jag sa ut med ketchupen!


(tre skivor plommontomat. låt den glida av skinkan på ditt danska rågbröd och splafsa ner prydligt på hyllplanet i mitten ungefär en decimeter under det knäet som är placerat över det andra. låt den sedan ligga där. och nu har du bara två skivor kvar.)

och duuf, duuf har allt jag behöver där innanför du vet bakom, i mitten lite till vänster. snart kommer du igen och kramar mig natten lång. tycker vi borde göra det till en evig vana. inte en sådan vana som tar sig friheten att bekymmerslöst återta titeln tråkig vardag men en fin vana som är som du är.

tror du skulle bli en bra magiker. visa alla hur du gör när du förtrollar luft-in-och-ut-i-bröstet till storslagna föreställningar och hur dina ögon får det att hetta så mycket om kinderna att det lyser.
image92
och ni är ni och vi är vi och nu är nu och aldrig tar det slut .

(två skivor plommontomat. låt nu den näst sista glida av skinkan på den lilla bit bröd du har kvar att tugga i dig och splafsa ner prydligt på hyllplanet i mitten ungefär en decimeter under det knäet som är placerat över det andra. helst ska den hamna uppepå den första skivan. låt den sedan ligga där. och nu har du bara en skiva kvar.)

1 Comments

2007-12-13 @ 23:21:45

hann med mkt idag ändå baby. tillochmed ett raskt luciafirande med en galen Lucia o en snurrig tomte:)
saknar..


Design by: Designbloggar



Leave a Reply



Name *
Remember me!

Email *

Website adress *

Comment

Trackback