judas och bildating.

2007-11-28
judas: "när jag tänker på dig så pirrar det lite sådär liksom. och det har inte pirrat såhär på typ fyra år."
dolora: "inte sådär för att säga detsamma som detsamma, men jag menar verkligen detsamma. jag tror det pirrade sådär senast i högstadiet eller nåt."
judas: " :) "
dolora: "hihi,, tur att det är ömsesidigt iallfall."
judas: "jaaaa-a. jag ska skrämma dig massa så att du inte åker till barcelona. utan stannar här med mig."
dolora: " :) .... "

image65han ringde just precis förut alldeles nyss. när vi lade på så hoppade jag och skuttade runt och leendet tog nog upp hela ansiktet egentligen. det snuddade iallafall vid öronen. lätt.
igår så fick jag låna hannas bil och pruttade in till stan för våran andra dejt. jag var nervös, och jag förstod inte varför. eller jag kunde ana varför, men det var så längesen sist. som sagt, jag tror ta mig i brallan fan att det var i högstadiet sist. när man skulle ses sådär i smyg under tak som ingen visste om. jag gillar att det kommer tillbaks. trodde det hade försvunnit sen dess. i like it. i like it a lot. dumma timing bara, med barca och allt. min lille judasbaby får helt enkelt komma ner. så är det bara. han får vara där med mig. åtminstonde lite. ett tag.

jag känner mig jättejättejäääätteglad och det kittlas i tårna mer än vanligt. nu är lägenheten snart ur våra händer och min vän är tillbaks för att stanna. det kunde inte bli värre än vad det var förut, och det blev det inte heller. det blev bättre än på väldigt länge. och jag är så tacksam för att folk är idioter ibland så man förstår vad det är som smakar surt egentligen. är så glad att vara kvitt människan som tog ifrån mig allt, för annars hade jag inte fått bli pirrig i magen igen. för det var jag ju inte ens dåååe.

tur att jag träffade judas, lille prinsen. fast inte så liten, stadig och stark och i mina vener. tur att turen vände.

oj värst vilken grönska!

2007-11-23
om det någon gång blir sämre väder ska jag ta på mig mina rosa stövlar min jacka dra luvan så långt fram det går ta mitt paraply som jag tog på way out west (det fanns ju så många). då ska jag gå ut, klappa på lekplatserna där vi brukade vara, trampa på gamla tuggummin och vrida om, glimta upp mot affären, se om där sitter några nya tuffa, minnas när vi smygkikade in i gympahallen på killarna som spelade fotboll. mest för att det var kul att banka på rutan och sen gömma sig. man fick aldrig synas. upp för backar, ner för backar. vända skalbaggar rätt och sy mig en hängmatta att hänga i träden med. jag ska göra som willy wonka och åka till ingenstans för att hitta nya smaker men att komma hem med nya vänner. som sjunger sånger, helt improviserat. tiden ska snurra som den gör när jag har feber och benen ska skaka som dom gör när jag inte fått tillräckligt med näring i dom. jag ska byta namn till hasse och skaffa ölmage och simma med hajar. tatuera kroppen blå och bli en smurf eller en kvävd..hasse.

historien om alla babys, man bläddrar förbi, hittar mittenuppslaget, river ut. snurrar på snusdoselocket så att ränderna passar, blir hela igen. dricker välling och skrapar upp det sista med skeden som vid det laget kallnat. skeden alltså. hej jag vill bli din vän, vill du bli min? jag kan sy dig ett par nya vantar om du vill? dom kan passa med din ögonfärg,, om du vill? trevar, trampar, triumferar.
image62
gud är som handen och smäller till dig på käften, och säger fy fan, fast det är förbjudet att svära. trampolinhopp och golvmopp. jag ska köpa en korvkiosk någon gång. den ska heta lillasyster. jag ska veva med sleven i gröten precis så bra så att det inte bränner i botten. inte så som olga, hon vevade bara uppe på toppen. undra om det är så dom verkligen vevar i holland.

stand by me, oh stand by me.


emma sanna maria sjögren

2007-11-23
emma, min allra käraste syster, du är helt fuckin amazing. du är som en sol som skiner igenom allt, du är som en blomma som aldrig slutar blomma, och jag har aldrig aldrig tråkigt med dig. och om jag har tråkigt med dig, om sekunderna är lite väl långsamma så tycker du det med och då behövs det bara en blick sen skrattar vi åt det tråkiga istället. jag vill återuppleva allt det vi gick miste om. du vet. min kära emma, underbara fina bästa blåbärsflickan. ska vi ses idag igen? hoppas vi tar samma tåg in till den stora staden så vi kan skratta våra steg ner tillsammans. ska vi åka iväg igen? nästa gång gör vi det emma. du och jag. vi drar! som vi sa igår vi packar våra bags och testar det där som vi glömde. du och jag denna gång. bara du och jag. vi har ju sagt det alltid alltid alltid. vi var små lintottisar och med maskskola på framsidan lovade vi varann guld o grönska o en lägenhet för två. vi skulle alltid ha juice i kylen och alltid frukt i skålen på bordet. kommer du ihåg när vi gick hem på rasterna och gjorde äggtoddy? eller när vi pratade vårat hemliga språk och lekte busbarn. hoppade över hinder på baksidan och sprang till varandra i pyamasen på somrarna. kommer du ihåg när vi rodde varandra hos jan banan och när vi räddade sniglar på väg till skolan. och när jaghade det där lilla rummet med dörren och vi ropade "alice, det är maa-at" och den lilla alice sprang så fort hon kunde hem till maten som antagligen inte alls fanns, eller iallafall inte var färdig. ja herregud. du känner mig bättre än någon annan, och dig kan jag aldrig lura. inte för att jag skulle ha som avsikt att göra det men om jag skulle vilja, så skulle det inte gå. för du är jag, och jag är du. som att armarna snurrar ihop sig bakom ryggen och med ögonbindel vet jag precis vad du tänker och tvärt om. en blick och jag säger dina ord. jag skrattar och du vet precis vad jag skrattar åt. en liten hårslinga som ligger fel eller ett ljud som ingen annan hör.
image61
ska vi ta världen med storm i morgon? v kan suga honungen ur buskblommor igen, och kasta vatten på lakan och skrika "BÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖH!" och gömma oss bakom ett staket igen. när vi går vilse i skogen nästa gång så vet jag att om bara du är med så gör det ingenting. vi kan bygga oss en hydda och skriva brev till världen i luften. för sånt kan vi. du är i mig. du är jag. försöker någon slita dig ur mig ska jag skrika ALLIALLIJAPAN! och slita dig tillbaks och springa så fort jag bara kan!

jag hjärtar dig, min älskade sistah Ola. backpackerparet för alltid. saffransbullar och blåbärspaj. du o jag. ♥

featuring oh loved ones

2007-11-22
image47
image49
image50
image51
image52
image53
image54
image55
image56
image57
image58 image60

en dag sken solen, det var någon som log.
en gång sken solen, och efter det förstod alla
att trots moln, skiner solen alltid ändå.

nya tider och kebabsås

2007-11-21
det är dags att gå vidare nu. hanna var nära att dö igår. jordnötter i en chokladbit. hon hade ingen puls och inget blodtryck ett tag. tänk om hon inte åkt till akuten. då hade jag inte kunnat säga "hej kompis, vi glömmer all skit för vi ska gå vidare nu." tänk om. tack kära gode gud och gammelmormor och sven svensson och karlbertil johnson att det inte blev så. då hade jag gått upp i rök. då hade jag vittrat sönder till små sågspån, jag hade blivit vinterkräksjukan och ett enda stort spetälskevirus.
tid kommer aldrig åter, och när den värsta sorgen går över får man lov att ta ett steg framåt. hatet slänger man i papperskorgen under diskbänken fort som fan innan bitterheten hinner knacka på dörren och fråga ifall det finns några snälla barn innanför.

christian ringde förut. jag blev alldeles varm om kinderna sådär så att jag var glad att ingen kunde se mig. han sa att allt hade gått bra med lägenheten och jag kom på att allt händer när man minst anar det. därför ska man aldrig ana något utan bara go with the flow och lita på att det alltid står en big yellow taxi bakom kröken och väntar. och jag fick ett fint sms av robert från alingsås med dom fina tatueringarna. vi ska också ses någon gång. och på fredag ska jag pimpla pilsner med Lage. kanske blir vi kellys hjältar i helgen.
nu sitter fråga-Olle Olle i teven och håller i en rosaröd helt hysterisk dubbeldildo för både fitt- och rövhålet. hur skönt kan det vara då? jag skulle inte bli förvånad om den rosa glittriga saken plötsligt började spela en meodi när man väl körde igång.. herrejävlar.

image44
image45
image46

We're both pretty sure
Neither one can tell
We seem difficult
What we got is hard as hell

A hundred thousand words could not quite explain
So I walk you to your car
And we can talk it out in the rain
And we are leaving some things unsaid
And we are breathing deeper instead
And we are leaving some things unsaid

pink session

2007-11-16
in english please.

jag skulle kunna tänka mig att heta rosalinda. eller melanie. eller kajsa. eller mo. eller yuka megumi. *
himlen är alldeles rosa. det ser ut som att man tittar genom ett par rosa glasögon när man tittar ut. det är vackert. undra om det luktar rosa också. hallon kanske. eller marshmallows.
vet ni att snart åker jag. Let's get out of this country och så vidare.
antingen till en plats i europa eller en plats på andra sidan jorden. jag vet inte ännu. har inte fått svar än. solen verkar iallafall skina mer och tillsammans där verkar det mindre ensamt.

himmel, det är verkligen helt rosa utanför. jag har varit med om tangerine förut, men inte så rosigt som just idag.


en till intervju på måndag. minns inte vilken tid det var..antingen 12 eller 14. tror det var 14. men jag får bara sitta hela dagen och lurpassa på lurluren.
kellys hjältar, är ni allihopa. med mjuka händer och gulliga frisyrer.

åh jag ska hälsa på er på chapmans varenda ledig stund. jag ska baka er bullar och skicka brev med tepåsar i. jag kan vattna era blommor om ni har åkt iväg. jag kan hjälpa er att sätta upp gardinstänger om ni vill. iallafall sitta o dricka te i eran soffa och prata om eran dröm ni kommer börja leva i. drömde om erat nya bo inatt. det var så vackert. snett i taket och varmt. fan va jag e happy för eran skull guldnosar. när jag hittar en lägenhet någon gång ska ni vara dom första. det kan ni skriva opp.

med en snus under läppen alldeles för länge och med kluvna hårtoppar ska ta på mig min nya rutiga jacka och vara ----- inför ännu en kväll med er mina vivor. 1 plus 1 blir två, men jag plus ni blir oändligt.


DET FINNS EN TID FÖR ALLA. over and out rännstensbarn och primadonnor.

image39

"I fell in love with a bad bad man
and ever since I met him I've been sad sad sad"

shiiooooooooooooooooooooot!!!! jag fick just ett telefonsamtal som bekräftade att jag flyttar utomlands den 14 januari år tvåtusenåtta. BYE BYEEEE! jag ska hitta mig en mysig lägenhet i en blommig trång gränd och fransk balkong med blommor ska jag ha, jaa-a det ska jag! nu jävlar! idag hände det!

LET'S BE COOL IN BARCA!

34:56

2007-11-13
Nu?
-inom en vecka.

Var?
-mitt i hamnen.

Vem?
-han hade fin röst. albin alltså.

Boende?
-kollektivt. lägenhet. fransk balkong. storstadsos.

Stämning?
-Ung.


bring it on me.

the cliffhanger

2007-11-12
man lovar sig själv att aldrig bli som dom. man lovar sig själv att trivas med sång och hemligheter. man lovar sig själv att imorgon, imorgon börjar jag det nya. då ska jag sätta igång. jag får en kram och du får en present. ett par tofflor, som värmer din stora breda fötter. jag kunde köpa en present varje dag till dig om jag fick en kram i utbyte varje gång. man lovar att visa sina änglar att dom flyger högst på ens himmel, man lovar att alltid finnas där. och man finns där. nere på marken, redo att fånga, redo att ta emot. man väntar på att klockan ska gå så det man drömmer om kommer snabbare, så att det ska kännas mindre ensamt under tiden. man bestämmer sig för att acceptera, för att skaffa glasögon så man ser bättre på långt håll. man smakar på någonting man tycker är äckligt, i hopp om att det kanske är godare nu. hoppas på att nästa söndag blir bättre.

ett steg. jag ska ta ett enda jävla steg, känna hur det känns. bestämma mig. börja klättra uppåt igen. börja ta leenden som klappar på kinden och jag ska börja byta hat mot kunskap. säga hej välkommen, jag har väntat på dig. inte till gud förstås men till citronglass och fräknar. okej, jag kommer kanske dra undan mattan tidigare nästa gång. men jag kommer iallafall vara beredd med händerna utanför fickorna.

barcelooona

2007-11-12
hahhahaaaaaaaa! WoOOOOOOOOOOJHOOOO""

nu bidde sandra helena larsson mycket mycket glad! fick precis ett telefonsamtal från ett främmande land och jag är jääääättteeeeglad! skit i vad som händer sen men OJ va det inte kunde vara mer passande!!!!

nu ska jag bara vara helt upprymd fast i taket med skallen uppe av lycka! jag ska få skrattkramp i käkarna för första gången på alldeles för lång tid. tack TACK. iallafall sålänge.


snart är det feliz navidad.


Rubriken får inte bestå av enbart blanktecken.

2007-11-06
det är precis som att man ligger orörlig. på golvet under bordet vart fan som helst. och man är liksom som gjuten i betong där under. och det enda man måste göra innan man fryser ihjäl är att flytta på sig. man kan se sig själv och knuffa på sin kropp där under i betongen. hitta fotfäste med tåspetsen på skorna och knuffa trycka tills gud säger att nu räcker det. nu räcker det! det blöder ju för fan ur ögonen på dig! ja, säger man då, jag vet, det känns, det bränns men det fanns inget annat jag kunde gjort än att knuffa gud. förstår du inte det? det är klart att jag förstår säger gud tillbaka, men ibland måste man låta det bara vara.

din hand är inte densamma längre. inte sedan du lovade dig själv att aldrig mer e x p a n d e r a . den liksom flyger upp mot kinderna, i tur och i ordning, till höger och till vänster. ibland gör den det för att du fryser, det finns inte tillräckligt med hår på kroppen längre för att hålla dig varm, allt hår är sönderblekt. men oftast bara bränner handen. i tur och i ordning. och på bordet ligger en hammare och några spik. allt du skulle behöva egentligen. för att kyla ner fritiden till under nollan. men det skulle ju göra ont, inte sant gud ? visst gör det ont? när du vaknar med kroppen blåslagen utan att minnas varför. jag har nog aldrig sett så många blåmärken på min hud som omsveper alla tusen block av kött. jag undrar vad jag drömde om.

image38

kära lilla miranda. gud vad jag saknar ditt söta lilla leende när jag ser dig. jag tänker på när vi sjöng lilla katt och pippi. hoppas du får det bra. ♥

2007-11-05
I would sell you for a box of tissues
if i saw my mother crying or to wipe her lipstick off


du mår bra

2007-11-05
ja, jag vet vad ersatt betyder. jag vet vet vet. man får en lillebror, pappa glömmer flickan. man börjar sminka sig istället för att spela fotboll, pappan glömmer flickan.
du träffar någon annan att hålla handen när det blåser. jag vet, det finns alltid någon bättre. alltid någon som kan komponera meningar mer tydligt alltid någon som kan sjunga mer klart. Alltid någon vars läppar smakar mer mjukt alltid någon vars ögon berättar annorlunda.
någon frågar om tiden och jag berättar men ingen hörde vad jag sa. någon bad om eld och jag hann alltid sist.
ord spelar ingen roll. någon kan skriva nytt. det vet ju alla.
come on, come on.
vafan vadå?

när jag valde kläder var det alltid så genomtänkt. genomtänkt och matchat så det skulle passa. dina önskemål din färger. ögonskugga och smink har aldrig varit något vanligt men för din skull, för din skull.
HIGH FIVE! som ni säger jag är stark jag är stark. MEN ORD SPELAR INGEN ROLL!!!!!!!

du mår bra
du mår bra
du mår bra
DU MÅR IALLAFALL BRA.

man vet med sig att kemikalier inte är nödvändigt, inte för en människa, man ska klara sig själv.
och antingen hoppas man på att filmen är bra, eller så hoppas man att den är dålig så att man får en anledning att titta åt ett annat håll.

jag hoppas att filmen är bra.
jag hoppas att filmen är bra.

techno love song

2007-11-02
bubbelvatten my ass assååe. jag var hemma hos min morbror förut och oj hoppsan hejsan hela deras hem var helt nytt omgjort sprillans skinande. det var rätt fult vill jag säga sådär ja ni vet dom hade liksom försökt alldeles för mycket. eller så gillar jag inte deras stil alls bara. hur som helst så frågade jag morbror peter om jag fick ta ett glas vatten och då sa han självklart ja och gav mig ett glas. sen pekade han mot vattenkranen och sa att det finns kolsyrat också. och till min häpnad såg jag en liten extra vattenkran vid sidan om och när man vred på toppen så kom mycket riktigt kolsyrat vatten i mitt glas. voila!
(vissa saker måste man bara ha för att överleva den nya tiden. uääk)

image36

One by One
I suffer you gladly
One by One
You?re all I don?t need

And you couldn?t see,
The wood from the tree
You?re eyes are unkind,
So don?t look at me.
And all that you know,
Is written in stone.