vi fixar biffen .

2009-08-31
nu krånglade det med biljetten naturligtvis och jag är osäker om vi kommer lyckas få den som stannade så bra i kina på vägen hem. men får vi inte det så har jag en plan B. det går fina billiga flyg till Saigon fån Bkk, och det skulle vara gött mos om man säger.

träning idag. känns som om det var sjukt längesedan jag var där, med det var faktiskt i onsdags sist. så det går vägen hoppas vi.

bärtolomeus ligger o krusar sig i bädda och han gillar inte att få frullen i sängen den otacksamme.. annars kunde jag sysselsatt mig med det en stund. nåväl lite fingerpirr o ta ta taa-e som hans kanske skulle sagt så är östan på hemgång åter igen .

ha dä tills!


oj oj oj + hell yeah

2009-08-29
vet ni vad jag precis har gjort? förutom krafs på pungen osv.. yee yee, jag har bokat resa. två månader + 1 vecka. 1 månad muay thai boot camp i thailandia, (vi kommer få så snygga kroppar), och lagom till att vi är jävligt heta och oemotståndliga hänger vi på stränder och klättrar i träd i en månad för att till sist men INTE! minst traska en bit på muren. i Kina alltså. livet skall fan levas. och mitt liv just nu lever jag bäst så här.

nu kommer det kännas okej att gå till jobbet imörn. okej att svettas lite i äckliga jobbkläder och okej att höra på allt tjat. okej att behöva stå ut med det.
rambo kom med bästa planen. resa nu sen plugga o flytta. high five på den!

för övrigt säger jag till er att inte köpa en jävla cykel på biltema. jag gjorde missen (den var både billig o snygg, men låt er inte luras!) och här om dagen fick jag sota för mitt icke så smarta köp. Framskärmen lossnade när jag rullade lätt över en liten kant i typ ingen fart alls och det tog totalstopp och cykeln välte över mig bakifrån och fastän jag lyckades att inte ramla pladask på gatan så fick jag en smäll i både köttan, tutten o båda knäna. detta tog typ en halv sekund och lyckades skrämma skiten ur mig ordentligt. det kom till och med lite gråt på telefonen när jag ringde o berättade för rambo. jag kan inte minnas när jag ramlade sist? det är obehagligt! och idag, typ tre dagar senare, så känns det äntligen bättre i knäet. tack för den cykeljävel.



blä-ä

2009-08-16
Idag är det söndag. GRAY SUNDAY.
Snart vankas veckans tredje och sista muay thaiträning. Jag är nervös, lite för muay thaien, men mer för Oslo som vi anländer till imorgon förmiddag. Jag har lyckats (?) skriva ihop ett lagom smörigt cv som jag på något sätt hoppas kunna printa ut i typ hundra ex. fast jag är halvt handikappad eftersom jag igår i kräftskiveförberedelserna lyckades skära mig i vänster ringfinger och det slutade fan inte att blöda förrän många timmar senare. så går det när man har kasst blod, och är kass i övrigt, grattis till mig.
Well well, igår hade vi alltså en liten spartansk kräftskiva här hemma, med stenhårt och konstigt (men gott) glutenfritt bröd, spansk aioli, diverse ostpajer (varav den ena smakade en blandning mellan mazarin och ostkaka. kan låta gott men inte när det ska smaka matpaj), mariestads höstöl och yada yada...det var väl trevligt. m-mm.

Vi cyklade förbi familjen Åberg som hade årets förmodligen största kräftis, och det jag minns bäst var när Samuel stod och försökte hjälpa en lite väl lullig dam med att låsa upp sin cykel. Problemet var bara att hon inte hade den blekaste aning om vilken som var hennes. Det enda hon visste var att den var röd. typ. jag kan lova att det var en smärre fröjd att bevittna.



Jag tror jag börjar bli en gnällig fitta här hemma och robert en tråkig gubbe. Men så går det när man har ledigt. Usch usch, stackars oss. Skönt för Robert att jag reser iväg några dagar nu då. Det kanske sitter på sin plats.


Planen om att resa till norge och jobba verkar bli sann hur som helst. Sen får vi se hur det går medresten av drömmarna längst bak i kroppen. Längst bak och längst in. Vet inte om jag känner att jag VILL vara borta från kära citronen (eeeh) jättelänge. men jag behöver pengar. vi behöver pengar. så att vi kanske kan göra nåt som vi ändå inte gör.

blä.

panik = vardagsklassiker.

2009-08-15
sky divers - sky divers - sky divers - sky divers - sky divers - high fivers

grattis emma !

2009-08-14
Nu har du äntligen tillstånd att köra tramptraktor! I Pakistan! GRATTIS!!!!!

krawtvärk / huvudwerk ?

2009-08-14
kaffe + bisca brownies = sant.

shit shit shit va dagarna gått. fastän jag varit lite deppig ibland. idag kom mor o far in till alingsås och vi bjöd på fika. igår landande de nämligen i svea igen efter två veckors husletande i thailand. ja, det är sant. och ännu bättre är att de funnit en trerumslägenhet som förhoppningsvis blir deras. och vips, så hade man ett hem i thailand. också. high five!

robert har svettats efter gräsklipparen hos sin mor idag. och jag köpte världens största brevlåda till henne i fel färg.
bite my balls of!


Johannes har en lugg som virvlar i vinden och Robert har bitig kropp. Vi har ätit köfte på turkisk restaurang och köpt skaldjur till åbergs kräftskiva imån. Ikväll kanske det blir en öl, eller bara en helt vanlig rulle.

Apropå rullar var det Dakota Sky som underhöll oss (mig hur som helst) igår kväll och hade Robert vetat att det var 89 minuters drama/romance så hade jag antagligen suttit där själv. men jag gillade den. trots att det tillhör ens dumma dumma! fantasidröm om rosa moln så gillade jag den.



jag vet inte vad jag längtar, letar, strävar efter. jag vet inte jag vet inte jag veeeeeeeeet inte!

forehead-cookie ?

2009-08-10
jag står här, mitt i oset och steker godaste havrepannkakorna there is. SÅ redig är jag! till detta blir det kaffekaffe och mysmys.

jag ringde precis hanna och imån bär det av till Ullared, hör o häpna. YES! det var evigheter sedan jag var där och ibland blir längtan för stor. som idag. hoppas frida, robert o henke hånkar på också. hade varit den perfekta pensionärstrippen. särskilt med två karlar över trettio i bilen..höhö <3

ja, idag var det då dags. om någon timma tar vi bilen mot göteborg och först solrosen. äta äta äta. sen...muay thai! hjälp. jag blir faktiskt lite svettig och får pulsökning när jag tänker på det. skitnervös. jag hatar nervositet. men det ska nog gå bra....eeeh


OCH på söndag verkar det bära av till norge. till hannas vän Jenny och letas kneg. Vi får bo gratis och dessutom blir hon vår privata guide. yeay! vi skall besöka gardemoen och sen får vi se, många välsvarvade cvn skall tryckas upp i veckan hur som helst. längtar faktiskt efter att kunna spara bra med pengar. jag och min godaste robert ska ju faktiskt gifta oss..hoho:) och förmodligen också på resande fot. en låååång resande fot.

nää, nu ska jag packa ner mitt hårdaste jag för sjuttiofem minuters hårdträning på fighter centre. wish me luck!



långedrag en sommardag

2009-08-07
Igår sa jag grattis till emma, totalurladdade batterijävlen i bilen med hjälp utav Deborah Harry, pekade fuck you och svettades mellan pattarna. Sen så var jag hungrig som en amerikan och åt lite stekt potatis också.

solen skiner igen o jag gillare. jag kan fortfarande inte sluta förundras över hur mycket bättre ens humör blir tack vare lite strålar från skyn. kunde det inte vara såhär jämt?


Väljer man att inte lyssna, att missförstå utan att vilja förstå, då har man fan inte rätten att låta ens bittra rynkor fåra en annans nuna!
jag säger bara: spegel spegel!



Dagen Tips! Sluta rök, innan ni låter som gamla gubbar.. och innan ni ser ut som dom också!
{lite inspiration}