840 copper blonde by MOOD

2011-06-11

hjälp. Nu har jag köpt hårfärg, eller en toning helt enkelt. Kopparblond. Jag är rädd, nervös och förväntansfull. Jag har aldrig testat kopparfärger, eller jo. En gång. Då hade färgade jag orange, lite mörkare och det var jättefint. Agh, hoppas jag inte pajar håret nu, att nyansen typ skär sig med mitt ansikte eller nåt dumt. Fast å andra sidan, då färgar jag det bara mörkare. Det ordnar sig!

 


3 Comments

2011-06-11 @ 19:07:36

Kasta upp en bild sen jag vill se hur det blev. ;) Kommer nog bli jättefint!

Puss

2011-06-12 @ 05:13:37

Du ger mej lite fniss varje gång du ska färga håret. Bara för att du är underbar och jag tror mej veta allt för väl vad som försigår där inne i maskineriet :) Blir också sugen på att låta dej fixa mitt hår! Om det inte blir som med dockan HAHAHA. Älskar dej pärlan!

2011-06-12 @ 19:50:10

Sarah: Jag har inte vågat färga ännu. är rädd att det ska bli illorange. Men jag ska, funderar dock påå att köpa en annan färg också och blanda med så det orange inte blir fööööör mycket. får se, men bild kommer isåfall!



Emma: klart du gör, du vet mer om mig än jag själv allt för ofta. <3 Hahaha, dockberättelsen grämer mig ännu. din fiiina docka.... :) hahaha förlåt igen i efterskott! vi kan fixa hår när du kommer i juli. Åh det ska bli en dröm att få se dig igen. O sen kommer jag till dig å hälsar på! puss hjärtat älskar dig tillbaks!


Design by: Designbloggar



Leave a Reply



Name *
Remember me!

Email *

Website adress *

Comment

Trackback