köket #3 -måla om kakel

2011-06-22

Japp. Nu har vi inte bara fogat klart mosaiken utan även målat kaklet. Det skall målas en gång till men det är den sista, sen är det klart. Sån sjuk förändring, blir himla vitt å fint. Mosaiken får ni se en annan gång.
Imån ska vi måla taket en sista gång (jag ska och det är så hiiiimla tråkigt!) och väggarna det sista. Sen ska luckorna få sig en rejäl jävla omgång. Ni ser ju hur deras vita färg förändrats till någon smutsig skosule-vit färg när väggarna omkring håller på att bli vita på riktigt. Luckorna på övre raddan får bli vit-vita, och de luckorna där nere, under diskbänk o allt, blir mörkt grå. Glansig vattenbaserad lackfärg kommer vi att måla med, och efter det är gjort skall golv läggas. Före och efterbilder ska bli kul!

kaklet innan. inte så najs! (ni ser mosaiken skymta nere till höger, hoho)

efter grundfärg omgång UNO.

det är så jävla trist att hålla på med alla grunder. man vill ju bara slabba på med de riktiga grejerna direkt så man ser resultat. men detta var iallafall påstrykning 2 och därmed den sista av grundfärgen.

Sådär. Riktig färg på! Glansigt å fint. Ett lager till så det täcker helt och hållet, sen är det klart! Rätt mycket finare va!?

 

 


1 Comments

2011-06-24 @ 02:23:05

Åh du är så duktig o pysslig. Jag längtar som en räv efter en kaninunge att se alltihop! Och prata med dej, och få reda på hemligheten!?!?!?!??! Undrar vad som försiggår egentligen hihi. Hallå Sandra, ikväll är min sista tenta gjord sen är jag ledig. Ledig liksom. Hur sjukt är inte det. Sen resa litegrann och så är jag hemma om 22 dagar IIIH


Design by: DesignbloggarLeave a ReplyName *
Remember me!

Email *

Website adress *

Comment

Trackback